Prijava
   

Zagled'o se k'o pinter u dugu

Za nekoga ko s punom koncentracijom posmatra nešto.

(Pinter je naziv za bačvara, a duga je bočna stranica bačve. Pri izradi duge, pinter pogledom pažljivo kontroliše njen oblik 'nišaneći' je uzduž.)
Mare gleda dokumentarac o teoriji po kojoj je asteroid pre par stotina miliona godina udario u Zemlju i napravio Meksički zaliv, usput potamanivši dinosauruse i slične živuljke. Faca mu blagoteleća: oči širom a usta blago otvorena, zeva k'o som.
- Mare, šta je s tobom? šta si se zagled'o, k'o pinter u dugu?
- Aaaaaa?
- Čoveče, jesi se ti šlogir'o, il' ti nije dobro?
- Je... te čoveče, vidiš li ti šta se OVDE dešavalo?! A što je najgore, može opet da nas zvekne neko čudo iz piz....g svemira?

Komentari

Bravo za definiciju :) Inace, nije mi trebalo objasnjenje ( da se malo Falim ) :)))

Dve defke u odabranim za dva dana. Doobar+

E nestala mi definicija, nevera, al nema veze ja sam vojnik Vujaklije pa ću ovde da je stavim.

Mala Leđa - (Ovo je bio naslov fazon)

Sigurno nešto što oćeš da ti kaže vrh ortak, tipa fazon ko meni Stankela, kati s leđa prilazi riba vrste dobra. - (ovo bio onaj fazon srednji deo)

A sad primer, mnogo do jaja foru smislio Stankela:

E a pazi ovu fabulu, igro ja za Lausanne-Sports (also referred to as LS) is a Swiss sports club based in Lausanne, Switzerland i tu ja dam het-trik na utakmici mi protiv Šapuiza i prijatelji. Prvi gol krenem sam spola i slalomom dođem pred gošu i lobuem u maniru prekaljenog golgetera, a kaže meni Žulijen : Tomba, a? a ja fazon vičem: GOOOOOOOOL. Drugi gol fatam makazicu s ivice golmanskog prostora i leva stativa-desna stativa-leva stativa-go, nači mnogo lep evrogo dao Pantela. Treći sam dao u vidu najstrože kazne s penaltika, i dolazi mi posle njihov golman u fazonu: Pantela što baš tri?, a ja: Kacam rasan!
I izorganizovali ja i Stankela posle meča sigurno jednu lepu zabavicu revijalnog karaktera i pičimo neku žvaku standardica da sam dao het-trik na utakmici mi protiv Šapuiza i prijatelji. Prvi gol krenem sam spola i slalomom dođem pred gošu i lobuem u maniru prekaljenog golgetera... Kad zaustavi me kumara fazon: MALA LEĐA, BRZO! Okrećem se ja, obuvam Najku papuču, brzo skupljam kosu i bacam osmeh razurožoravajući mislim saće neka riba bombon 505 scrtom. A ono nevera, na Marakani muk. Prilazi mi Snežana Samardžić Marković sa spikom : Pantela prefantastično si terao balon kod prve ubacivke. A Stankela koma!

+, ali besmisleno je reci pre par stotina miliona godina jer su dinosaurusi nestali pre nekih 65miliona godina.

+ , fina defka.

E sad da li je za naslovnu ili ne, to je diskutabilno s' obzirom na ukus pojedinih modova koji voli da bude nedosledan ponekad. Pa se tako desi da Pera napise ovakvu defku (koja je za pohvalu i klasican sleng, da ne bude zabune) i dobije 100 pluseva za jedan dan, ali ne bude odabrana, a onda sa druge strane Zika napise takvu defku i posle 15 minuta bude odabrana.
Mozda je to zato sto se nekada ne primeti Perina defka, a Zika ima vise srece. A mozda je to i zato sto ponekog Peru miniraju, a ponekog Ziku forsiraju.

Ovo nema veze sa tvojom defkom koja je po meni super, samo sam video mnogo slicnih koje ne samo da nisu odabrane, vec su neke i brisane.

PANTELAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!