Prijava
   

Zajebavanje ljudi novčanikom na ulici

Igra koju smo praktikovali kao klinci : vežeš novčanik tankim providnim silkom za pecanje, staviš u njega novčanicu da malo viri (obično su to bile one lažne novčanice od sto maraka koje su svi imali), sakriješ se na neko pogodno mesto i čekaš naivne prolaznike. Kada bi se neko sagao da ga uzme, brzo ga povučeš ka sebi, radostan jer si nekoga zajebao..

U mom slučaju jdnom smo za malo izazvali udes, jedan klinac je pao sa bajsa od silnog iznenadjenja, a jedan penzioner je prekinuo silk i novčanik odneo sa sobom..Postoje i tvrdnje da su neka deca dobijala i šamare od prolaznika koji su pobesneli jer su ispali naivni.

Komentari

mi nismo zajebavali tako prolaznike, ali smo postavljali pomocu serpe zamke za ptice, ali nijednu nismo uhvatili

Е али то је просто невероватно какве фаце слажу људи. Пре негде око 2 године сам гледао неку дечурлију. Маторци као да знају да је зајебанција, али ипак наседну.

ovo je cista izmisljotina -

''ovo je cista izmisljotina -''

Откуд би ти то знао?

Ја сам имао другаре који су то радили. Додуше, не с новчаником, већ само са новчаницом. Стављали је да вири испод точка од кола на улици.

Ako je provokacija,onda i nije neka. Ali ovo nije izmisljotina jer sam i ja kao klinac radio sa drustvom obe stvari. zavisi koliko godina imas i gde si odrastao. samo je razlika u tome,da se desava ono samo sto se tebi desava.

А кад се сетим Симпсонових на парама... :)