Prijava
   

Zaječarska Kasarna

Mesto koje može da i najokorelijeg optimistu potpuno sjebe. Lanac komande je uvrnut i tamo se za sve pitaju najobičniji vodnici. Spavaone su od pre Hrista, naoružanje iz kamenog doba, oprema iz starog Egipta...
Dok se u drugim kasarnama zna tačno u sat ko šta radi u Zaječarskoj se samo nagađa. Dok si rekao piksla mogu da te premeste od ređanje drva na ljuštilicu za krompir, takođe je tamo i običaj da posle puzanja u blatu sa tako prljavom uniformom nosiš veliki komad mesa u zamrzivač.
Tuširanje traje pet minuta, obrok deset, a ceo dan te drkaju po svim osnovima.
Ko u toj kasarni izdrži šest meseci ima dobre šanse da postane psihopata.

Čeeeta Stoooj! Odmor 15 minuta
- Gospodine vodniče, dozvolite da vam se obratim-
- Šta bre 'oćeš Krstiću?-
- Gospodine vodniče ja sam žedan-
- Šta si ti Krstiću, baba ili vojnik?-
- Pa vojnik-
- Baba si ti Krstiću, jedna najobičnija kenjkava baba. Markoviću, sakupi sve puške u četi i daj ih Krstiću da ih nosi. On mnogo voli da pomaže svojim drugarima, jel tako Krstiću?-
- Tako je gospodina vodniče (a u sebi: ''Mamu ti jebem zapaliću te sa sve kasarnom'')-

Komentari

Jebi ga Krstiću, pravi vojnik uvek nosi čuturicu sa vodom :D

I ja bih nosio da smo ih imali :))))
Posedovanje čuturice je bila privilegija!

Šta ja volim taj sex!
Ne zajebavaj kakva privilegija,pa i drugi su služili vojsku Krstiću,nego si ranac zaboravio tako reci,a čuturica je u njemu!
Plus za sve koji su redovno odslužili vojsku makar i na pola,godine!Jer će u Srbiji još malo ostati samo stelt vojska

Bravo Bobi Braun! Nego Krstiću ne budi pička nego muški izdrži! "Gospodine vodniče ja sam žedan" čoveče znač li ti DA ČOVEK MOŽE i 72 sata bez vode a ti kukaš na par sati marša!?! ;-) Sreća da ti ja nisam neki komandir! Pozdravi mi klasića kapetana Radosavljević Miću. Mislim da još uvek radi tamo! ;-)

Joj znam šta bi ti uradio. Ti bi bio na sledećem maršu glavni nosač "slončeta", onog velikog suda za rame u koji staje 25 litara vode za odeljenje...I nikada više ne bi bio žedan! ;-)

Зашто мислиш да је по осталим касарнама боље, све ти је то иста школа?

Auuuuu......pa sad svi možemo da se kurčimo da smo neke baje kada je vojska iza nas. Bilo je svačega, od zaboravljanja čuturice do srkanja vode iz Timoka i nošenja slončeta.
Jao, Mića Radosavljević, vadio je dušu šestom vodu :)))))

Aj i ja da prosipam mudrosti iz vojske. Mi u Somboru nismo ni imali vode! Pumpe su bile toliko slabe da je vode uvek bilo samo u prizemlju, znaci ako hocjes da kenjas moras da ides dole. Kad dodje na tebe red cistis klonju na drugom spratu jebes mater onom kretenu koji jos nije naucio da nisani u rupu nego se posrao u cucavac pa te ono njegovo govno onako pakosno gleda i nemas drugog izbora nego da ga guras govnjivom motkom za koju ne znas koji je kraj rucka, a koji za guranje. I dalje ti ostaje obaveza da izribas plocice, sto znaci mrs dole po vodu. Da stvar bude jos lepsa, ta voda nije bila pijaca. Pijacu smo imali u cisterni napolju. Tako da Krsticu jesi baba, najobicnija kenjkava baba :D

Ahahahahaha.......e jesi ga najeb'o :))))