Prijava
   

Zaklana čeljad

Eto kako zvuči death metal na srpskom, a kad kažem na srpskom ne mislim samo na srpske reči, loš prepev nečega sa engleskog, već na kompletan volksgeist "ovih prostora"... Samo po sebi se podrazumeva da se bend odlikuje iščašenim smislom za humor, o čemu govori već sam naziv prvog albuma: Ni sam ne znam kako sam osnovnu školu završio.
Njihovi spotovi su remek-dela niskobudžetnog horora. Nastupaju pod maskama, što je stara fora. Avatari članova benda su tako: MAYLO, dr SEPARATOR, dr TREPANATOR i, si claro, GASMASKA. Najveći hit im je suđenje Balaševiću, adekvatno nazvanom Panonski Govnar. Aleksandar Radivojević je ocenio kako je to rađeno "sa velikom ljubavlju prema mržnji".

Kada sam mojoj bivšoj počeo da pričam o ovom bendu... pa recimo samo da je tada postala bivša.
A evo materijala sa pomenutog suđenja:
http://vukajlija.com/recnik/panonski%20mornar/32051
(inače, 90% se slažem sa iznetim)

Komentari

I ja se slažem :) +

OK, nisu moja sfera, al sad znam o čem se radi, video i priču o višetrukom šampionu preušvanja i soljenja pameti.Krajem osamdesetih nas je čak i zabavljao-oprostili smo mu jedan salto mortale, a on je tek počeo da izučava kameleone...*+

Ja sam probao da ih slušam jednom i moje mišljenje je da su muzički zaista jadni...pokušavaju da se šlepaju u žanru gde nema mnogo konkurencije na našem terenu.
Inače,kao muzičari su veoma bednih mogućnosti,blago rečeno.

Bez obzira o kakvoj se vrsti muzike radi,osnova je da trebate da znate da svirate,za početak....

Nego...ono na videu,na početku,ONO bez brade...jel' to muško ili žensko? Zaista nisam uspeo da provalim...ne šalim se.

Zar oni nisu grindcore?

kurde, na video je osim ONOG i moj drugar iz starog kraja Nenad Bekvalac... Inače bio sam na javnom emitovanju Šokkoridora, toliko pičetine na jednom mestu, i to prefinjenijeg izgleda, nisam video tokom cele te nedelje...

E..? A baš sam se pitao koj ćeš moj ti tu! :-))))

I ja sam se pitao dok nisam video gledateljke :)