Prijava
   

Zaklana čeljad

Neverovatan bend sa još neverovatnijim nazivima pesama poput "Drobiću ti kičmu", "Šta traži ovo oko bako" i "Mika upao u šamotnu peć".

Komentari

Ne zaboravimo i remek dela kao što su "Panonski govnar" i slična. :)

more inspirativno,skroz...

I genijalni spotovi, lo-fi estetika i dovitljiva podela uloga.

"Drobiću ti kičmu" im je najbolji tekst. Smisao se skapira kad se odgleda spot.

Lepo sto se neko setio da ih spomene, ali oni zasluzuju mnogo bolju definiciju od ove! (nemoj da mislis da te potcenjujem, ali mislim da se nisi potrudila) Dadoh ti plus, ali bolje baci ovu i raspiiisiii se o njima, bre, zasluzili su to momci za sve pare, jer oni nisu samo nazivi pesama! (koje, bre, pare i ZC?? O.o) Pokusaj da objasnis bar sta su oni mislili/uradili, jer im je svaka stvar jebeno remek delo! ;) Spotovi su im u stilu svetskih spotova sa tim death-row tripovima, samo sto je njihov najskuplji spot kostao 50 jura-to ne moze svako! Nabacite bar spotove uz definiciju, i ono kad Cukic (covek koji ih je gurao) vristi "Miko, picko..!"! Dok to nisam video, bas sam mrzeo onog skota! xD Sto se tice najboljeg txta, ja ne mogu da odlucim! :) Ima jos dosta stvari da se kaze o njima... Vidis da su u poslednje vreme ljudi poceli i pesme da definisu, pa imaju mnogo vise materijala, pa ne moze da se dozvoli da za ovakav bend bude ovako oskudna definicja! :) Ako 'oces mozemo da napravimo definiciju u duetu, posto ih obozavam, pa mozda mogu da ti dam sugestije! (nisam video da je to neko probao do sad osim Sawyer-a, ali to je nesto drugo...) Aj smorio sam vise, ovaj comment ce da otera ljude od ove defke-brisi i pisi opet! :)

Слажем се са тобом, али сам дефиницију намерно поставила као будућу инспирацију, јер волим тај бенд и желела сам да га споменем али нисам толико добро упозната са њиховим радом, тек их откривам. Уколико желиш, препуштам ти да је дефинишеш боље, видим да си њихов поклоник и поштовалац. Велики поздрав.

Checked it, Zyc! Nice one! ;) OK, N.D.U.Z. (zvucis kao neka organizacija! xD) hvala na razumevanju, ali ne volim ja da pisem defke, pa sam 'teo samo da ti pomognem u pisanju nove, al' sad nas je Zyc demoralisao! Mozemo mozda i bolje od ove defke koju je on linkovao, ali necemo da spamujemo sajt! Pozdrav i vama svima! :)

Каква организација, па то је назив цртаног филма из кога је мој аватар, "Негде далеко у зенљи снова", него није могло све да ми стане у име профила. :)

Ma znam ja sve to, nego sam se (mozda) pogresno izrazio! Ovo N.D.U.Z. zvuci kao skracenica za neku tajnu nevladinu organizaciju/politicku stranku/sektu/bilo-sta-lose! ;) Ma aj batali to, vi's da sam..?