Prijava
   

Zaokružiti

Uobličiti kazivanje tako da čini cjelinu. Krenuti od postavke, iznijeti elemente za i protiv, objasniti korišćenu metodu rasuđivanja i na kraju poentirati efektnim zaključkom. Nije obavezno biti u pravu. Istih nema na ovome svijetu. Ali, potruditi se da stav bude jasan onima koji slušaju.

- Mama, morate da mi kupite ove patike. Ako mi ih kupite svi će htjeti da se druže sa mnom, imaću curu, neću morati da se ekstra trudim oko svega toga, ostaće mi više vremena za učenje, završiću razred sa odličnim, upisaću dobar fakultet, lakše ću naći posao i biti svoj čovjek a onda ću moći i tebe i tatu da pomognem i bićete stvarno ponosni na mene. Jel' može?
- Fino si ti to zaokružio, nema šta. Pošto su?

Komentari

žao mi je sad što se prije ne sjetih ovoga. tnx :)

Баш си лепо заокружио ову дефку. +

Сленгеру покварени! х)
+++

A da ne spominjemo kako će unuci biti slatki!
+++

Сленгеру покварени! х)
+++

jutros na radiju slušam neka uživo uključenja i mlati jedan ko maksim po diviziji, kritikuje svakoga a voditelj neće da ga prekine nego samo "mhm" "šuš muš" i na sto crnija jada završi ovaj govornik i pita ga voditelj "da nećeš još nešto da dodaš" a ovaj kralj "neću, sve sam zaokružio". umro sam od smijeha

A da ne spominjemo kako će unuci biti slatki!
+++

trebao sam se malo i toga dofatit :)

hvala

Енеми, ја сам мислила да имам ултимативно право на тај израз! :Р Преваро! :Р Панинаро, свака част бре, одлична! +++

Изи ти си сленгерка прљава, сложићеш се да то није исто.

Али доделио си ми оба! Чак имам и доказ на профилу. :Р лололо шалим се, битно да је сленг ту, а сад како ћеш ти мене да зовеш, договорићемо се. ;)

ja ću bit glibavi slenger, može? :)

Аха, јесте, јесте, у праву си... Ништа, извињавам се због ове непријатности, панинаро ће од сада бити сленгер глибави!