Prijava
   

Zašto treba da imaš perkusije

Postoji više razloga da nabaviš sebi perkusije, i svaki od njih je u neku ruku dobar:

1. Oslobadja od stresa i napetosti, i manje su šanse da ćeš ukoliko udaraš u perkusije poželeti da udaraš po ljudima koji su ti nešto skrivili.

2. Perkusije su instrument, tako da komotno možeš da se kurčiš da si muzičar i da znaš da sviraš makar jedan instrument.

3. Više riba ćeš pokupiti na gitaru, ali dobra gitara je znatno skuplja i potrebno ti je mnogo više vežbe kako bi naučio na njoj solidno da sviraš. Perkusije je jednostavno uvežbati, potrebni su ti samo malo sluha i improvizacije kako bi uživao. A i dosta devojaka smatra da je udaranje dlanovima u perkusije kul.

4. Verovao ili ne, ukoliko budeš uporan i istraješ, zavoliš perkusije, od toga ćeš moći i da zaradiš solidne pare u nekom džez orkestru, muzika trećeg sveta je ponovo aktuelna i u povoju.

5. Vraćanje milog za drago ćaletu, komšijama i ostalima koji ometaju tvoj san je neprocenljivo, a perkusije su idealne za to.

Ne postoji ni jedan instrument koji možeš da pazariš za 1.100 dinara, osim perkusija - nisu za ukras, prave su, lepo izgledaju i garantuju ti dobru zajebanciju.

Komentari

bubanj, mati, a tebi +

ali 5. stavka je najjaca :D +

A spajanje 4. i 5. je da ti plate da prestaneš +

a gde ima da se nabavi to za somica ? :D

Nisam u prilici da skoknem po Bubnjeve od 500-600e :///

Zavisi gde živiš i kakve hoćeš da kupiš. Moje su bile 1.100, a u drugoj radnji su slične koštale preko 6.000. Potraži naći češ, prodaju ljudi i polovne. Daire sam platio 800 dindži, ne moram da ti opisujem kroz šta su sve prošle :]

moji su bili 750 eura, ali ja sam iz Bosne