Prijava
   

Zatući

Izraz poprilično široke konotacije. Ova milozvučna reč pre svega se koristi u kontekstu nanošenja fizičkih povreda i to prvenstveno onih fatalnih. Sa druge strane, vrlo dobro znamo da je itekako moguće zatući nekog mentalno, koristeći manipulaciju i ispiranje mozga, stvarajući tako zatucane primerke ljudske vrste. Ipak, zatući se najčešće koristi da označi zadavanje završnog udarca ca ciljem da se nekome prekrate muke.

- Radovane, čini mi se da onaj tamo još mrda. Idi de ga časkom zatuci tim sekirčetom.
__________________________________________________________________________
- Je l' ti to ćale opet ide na miting?
- Ma pusti, zatukoše ga totalno ovi bilbordi i silne reklame na TV-u.
__________________________________________________________________________
- Oooooo, buraz, pa na šta to ličiš? Ko te to tako lepo našminkao?
- Ne pitaj, bio na selu i upoznam jednu finu snašu, bombetina brate. Skontam ja kroz priču da je oćna, i reč po reč, objasni mi ona kad joj je muž na njivi i dogovorimo se da tad banem da se malo poigramo.
- I?
- Ništa, dolazim ja u određeno vreme, upadam na vrata spreman da je jebem do samouništenja, kad u dnevnoj sobi sedi muž, ogromno brkato govedo. Saznala nekako bitanga za dogovor pa sačekala. Dovati me, matori, prvo me katapultira kroz vrata u dvorište, išutira me ko kuče i onde me zatuče nekim grabuljama dok sam se previjao ko crv. Evo od tada niti mogu normalno da hodam, niti da sedim.

Komentari

Te sa muževima na njivi su najgore :+D

vrlo lep izraz, često koristim+

Evo danima ako ne i mesecima se spremam da te upratim i uvek zaboravim. Sad sam i to rešio. +

Cenim, mada ne znam ima li smisla pratiti nekog u ova teška vremena:D Hvala, dame i gospodo;)

Pratio, ne pratio sve se svodi na isto. Čitam sve najnovije. Ovo je čisto simbolično, da se zna da neko ceni kvalitet. :)

stnadardo dobro
+