Prijava
   

Zaustaviti pornić

...zbog nekoga ili nečega? Pauzirati taj svojevrsni vid umetnosti? Stati i okrenuti glavu na drugu stranu?

Mora da je u pitanju nešto baš baš, neki ideal čim si nateran da pribegneš toj radikalnoj meri stiskanja "pause" ili "neki off kurac" dugmeta. Možda je Gladbah ušao u trećem minutu sudijske nadoknade, a tebi ušlo par somova u džep i sve to dok nekoj gospođi ulaze u zlataru ili razvaljuju vrata od košare? Možda si perifernim vidom kroz prozor ždraknuo da ćale ugoni novu bembaru u avliju, a tebi 18-ti rođendan za koji dan? Možda čuješ kroz zid komšijin glas kako se dernja da je tek treća četvrtina, a Jokić 34 poena i 17 skokova? Dobro, za ovo poslednje je mala verovatnoća, ali verovatno ima slučajeva.

Dakle, da bi zaustavio porno film treba da se desi nešto krajnje monumentalno. U svakom drugom slučaju šanse za tako nešto su jednake verovatnoći da moj brat ili ja jebemo Aleksandru Gudelj u pasažu preko puta AIK banke u Kragujevcu. Postoje, ali su male. Ma kurac postoje, ne postoje.

- Jaaaaaao, pa to mi reci. Odoše gaćice, jujuju, pa tako volim kad skin...
- MOMČILO, SINE, IZLAZI IZ SOBE! BABA SE OBESILA O KRUŠKU U AVLIJEEE, KUKUUUU MENEEEEEE CRNIIICAAAAA!
- U, jebo te život!

Komentari

Čist egzibicionizam. Što nije kao sav normalan svet mogla da se nadroza lekovima. Em bi je našli kroz par dana, em čoveku ne bi morala do kraja života da zastaje knedla u grlu kad god nategne domaću krušku. +

Ima ova matora, a baš sam je juče pominjao nekom kako je do jaja izraz.

http://vukajlija.com/pauzirao-sam-pornic-zbog-ovoga/331603

@аги - хтео сам да прерадим мало ту постојећу.

Ma slušajte vas dvojica. Za Aleksandru Gudelj me baš nešto zabole, al' da babino planinarenje po kruški bude uzaludno pa gde će vam duša???

Ова линкована је превише штура, овај израз заслужује баш овакву дефку. +

Plus sam ja dao, da se razumemo.

Jbt, baba...
+
Morado' da proguglam ovu Aleksandru, ne znam ženu, jbg, kad drugi rezultat na guglu "Aleksandra Gudelj muž" lol xD

У сваком другом случају шансе за тако нешто су једнаке вероватноћи да мој брат или ја јебемо Александру Гудељ у пасажу преко пута АИК банке у Крагујевцу.

преко пута АИК банке у Крагујевцу.

ahahahahahahahhahaha +++