Prijava
   

Zdrav zivot

Jedna od najvecih reklamnih prevara.Toliko se trude da nas ubede da zivimo nezdravo i da su nasi preci bili ti koji su ziveli zdravo,iako su umirali u 50 godina.....od starosti!Sve je to u cilju prodaje ,kojekakvih preparata ,koji produzavaju zivot,uklanjaju bore.....Najbolje su sprave za vezbanje,kod kojih ne moras nista da radis,vec one rade umesto tebe(ono sranje sa telesopa,sto stavis na stomak,a ono vibrira).
Celu tu famu oko zdravog zivota je pokrenula farmaceutska industrija,koja u tome vidi nacin da profitira,a sama je zasluzna za zagadjivanje zivotne sredine ,kao i bilo koja druga grana industrije.

Odjednom je lose jesti skembice,prasetinu,sarmice i sl.specijalitete,koji se jedu vekovima ,ali je zato zdravo jesti soju i kojekakva govna sa jogurtom!Jebes takav zivot,ako ces samo da brines o njemu,bez uzivanja i prepustanju zadovoljstvima.To nije zivot,to je robija!!!
Zabole me da li cu da umrem sa 72 ili 82 godine ili su da zivim 120godina,ako za to vreme strepim sta cu da pojedem,da ne pusim ili ,ne daj boze,da ne pijem,samo zato da bih bio zdrav..........

Komentari

Jedi, pij, veseli se i na zivot poseri se.
:+)

Moj deda je ziveo 87 godina i imao je sve zube citave -

Talentovani, jel imas ti neke veze sa medicinom? Po ovom gore ne bih rekao...-
Postoje dve krajnosti, a ti si pljujuci jednu otisao u drugu...

Nemam, bas, nikakve veze sa medicinom,vec samo komentarisem reklame i budalastine koje prosipaju,kojekakvi, dr,mr,fr,po televiziji.Samo seru o zdravlju,sa namerom da nas ubede da smo bolesni!!!

а када би пробао месец дана да се здраво храниш и да редовно вежбаш никад се не би вратио на старо. нисам ти дао минус.

Nemoj da me neko pogresno razume,nemam nista protiv vezbe i povrca,neko protiv onoga sto se servira svaki dan preko medija.Ubedjuju vas da ste bolesni,samo da bi prodali sto vise proizvoda za mrsavljenje,gojenje,protiv celavosti,kojekakve meleme,sto lece sve.....

Svi cemo jednom umreti,neko pre,neko kasnije i to je cinjenica,bas kao sto je cinjenica da se danas u gradu ,nemoze ziveti zdravo!Izlozeni smo stresu,losem vazduhu,jos losijoj hrani,pesticidima,kojima se prska hrana,itd.Sam pokusaj da zivis zdravi je slican kao da hoces da se jebes a da ti ne udje!
Slazem se sa autorom,ali mislim da je mnogo bitnje biti pozitivan i zdravo razmisljati i tada ce i telo da prati taj trend,u suprotnom,mozes da jedes i najzdraviju hranu i opet ces da bacis kasiku u pedesetoj.