Prijava
   

Zdravko Čolić

Čovek koji peva danju peva noću to jest peva šta god hoće i što hoće to i može, samo jedno još ne može, a to je naravno, da zapeva silovito i toliko glasovito, da te digne sa zemljice da te metne beđ' zvezdice!
I bolje što ne može pošto bi se ugušio u bezvazdušnom prostoru, ali kaže da još uvek to ne može, znači li to da eksperimetni na tom polju i dalje traju to jest eksperimenti sa visoko-frenfektnim zvukovima koji imaju svojstvo da utiču na gravitaciju ljuskog tela i tako ga lansiraju u udaljen svemir, iz sigurnih izvora saznajem da i on i dalje peva.
Kako izjavljuje jedan od agetna
Moja tajna služba pomno prati ovog veoma čudnog čoveka (nismo sigurni da li je uopšte čovek) Čovek(?) je zaista sumnjiv prvensteveno mislim na njegov izgled to jest kretanje, frizuru, lice koje liči na masku, i u najčudnije što smo otkrili da poseduje neverovatnu jaku moć hiponoze naime skoro sve starije žene ga vole i ako je ružan ko kuPIP!

Komentari

Није ружан. -!

Pesmu koju si naveo je, dragi naš Zdravko (jeb'o mu pas mater) ukrao od Branka Radičevića i prepevao je na ijekavici, naravno bez "autorskih prava".
Inače, posvećena je Mini Karadžić, ćerci Vuka Karadžića

Ne ispuštajte ga-odavno je i meni sumnjiv...;)

Jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Bozeeeeeeee! Kako pricate gluposti. Pa to vise nije ni zalosno nego je smesnoooo. Covek pre svega je izvrstan covek, humanista, kulturan, prelep i odlicno radi svoj posao. Da nije izvrstan pevac ne bi trajao tolike godine i ne bi imao toliko puno fanova.