Prijava
   

Žena sa malim detetom ili bebom

Opasna podvrsta ljudi u Srbiji.Žena koja smatra da zbog činjenice da je iznela devet meseci trudnoće i na svet donela jedno novo biće ima pravo da Boga uhvati za muda.ŽSMDIB deluje na više načina ali je najopasnija na svom terenu,trotoaru,poželjno dovoljno uskom da na njega mogu stati samo ona i njeno voljeno dete.Ako kojim slučajem treba da se mimoidjete sa ŽSMDIB pripremite se za tešku i uzaludnu borbu.Prvo joj neće pasti na pamet da pomeri svoj i produkt automehaničara Miće da bi i vi mogli da prodjete već će ga pustiti da vam se uplete u noge.Zatim će da usledi odvratno *vidi ga baaaataaaa* ali vama je i dalje prolaz zakrčen.Ako ste dovoljno hrabri ljubazno ćete zamoliti da se pomeri malo da svako može proći svojim putem.Zbog toga ćete zaraditi u blažem slučaju samo pogled koji će vam govoriti da ste fašistička svinja koja podržava belu kugu a u težem slučaju to i neki odvratni komentar tipa *Ajde sine pomeri se vidiš da nekima ni ceo put nije dovoljan*.Situacija se pogoršava ako je razvijen embrion muško i ako je prisutan i automehaničar Mića.Oni koji idu linijom manjeg otpora mogu uvek preći preko hauba parkiranih automobila(gradska varijanta) ili pasti u jendek(prigradska varijanta),Razvijena verzija ŽSMDIB ima kolica i za trotoar predstavlja isto što i kombajn za polje.

Komentari

Treablo bi da bude bez komentara. Taman sam mislio sve najbolje o tebi, kad...
Imam zenu sa detetom. Nisam automehanicar, ali nekultura tinejdzera mi dozvoljava da se tako ponasam, ako zatreba.
Zena sa detetom ima "prvenstvo prolaza".
Zena ne smatra da ima to pravo zato sto je iznela devet meseci. Covek, bice, normalno, smatra da je to tako zbog nemoci tog zivog bica. Da, zivotinje jedu mlade potomke svoje kategorije. Sta ti je evolucija...

Апсолутно ОК је пустити жену да прође са дететом, али поједини примерци претерују... Можда је претерао за мужеве једино.

Mislim da nije nejasno na koga se odnosi tekst. Problem je ovde koncentrisan na specifičnom primeru,međutim ova negativna pojava je prilično rasprostranjena i u mnogim drugim socijalnim formama u nas(matori 'udarnici','zaslužni' građani partijaši, mamina i tatina zlata itd). Povezuje ih zajednička osobina- osionost.

Naravno da nisu sve majke sa decom takve...

90% tvojih definicija su skoro pa genijalne, 9,9% nenadjebive a ova jedna je za u Hag!
Neću ništa drugo reći osim:
Da Bog da tvoja supruga iznese 5 puta po 9 meseci, pa ćeš se svaki put kad izađe na ulicu žacnuti kako su vaspitani mamlazi u tvom susedstvu...

Extra je ovo ...ali nakupices puno minusa :S + od mene u svakom slucaju

Минус. Али да имаш петоро, то је ипак благослов. Мамлаза има свуда.