Prijava
   

Zenski casopisi

To su casopisi koji pomazu zenama da shvate da su muskarci apsolutne cistokvne budale,majmuni i naravno svinje. Njih pisu iskljucivo zene, mozda ima i muskaraca ali im je analni otvor mnogo sirok. Ti casopisi objasnjavaju sta zena treba da obuce da bi odvela muskarca u krevet, da bi muskarac patio, da mu desanka bude devojka sledecih par dana, i da mu trepavica iskoci. Oni sve objasnjavaju preko pudera, sminki i oblacenja. Ti casopisi su krivi za svu musku patnju, sav nas bol. Zasto ih zene citaju kada je laz sve sto je u njima napisano.

Citao sam "Deset nacina oblacenja da muskarca odvedete u krevet"
U svih deset sam procitao i svi su vezane za haljine i za sminku koju da koriste.

Molim vas dame ne mojte da citate ove gluposti. Nemojte da nas unistavate ovim casopisima. U ime svih muskaraca na celom svetu vam kazem ako zelite muskarca u krevetu skinite se gole ili samo recite ne mozemo da razumemo vase oblacenje mile moje.
Unapred zahvalni

Komentari

JA ne čitam! NIKADA,nikada i nikada! Čak ni u ostalim,''normalnim'' časopisima ne čitam ''ženske'' rubrike!

Ja volim da pročitam, ali samo zato da bih se smejala onome što nedojebane isfrustrirane babe pišu.
+

volim da procitam,cisto da bi videla kako govno moze biti u obliku papira.
ali definitivno sex saveti pobedjuju:'primaknite prst njegovom straznjem ulazu,pa ako mu se svidi nastavite da istrazujete'..

Orko, i ja, mnogo su mi smešne te generalizacije polova :)

Saxon, +

analni otvor? to je ventilacioni otvor, a dimenzije su mu metar sa metar :-DDDD

Jeste majku im jebem, svaku koju upoznam kaže da je čitala nešto u časopisima, kao "ne daje se cupi na prvom sastanku" koja glupost jbt...