Prijava
   

Ženski časopisi

Razlog pomora par stotina drveta uzalud. 50% reklama, 50% treša i šunda. Veoma intelektualno obogaćeni kvizovi i testovi, poput: Saznajte koliko ste privlačni svom muškarcu!!! Da li ste buntovnica,princeza ili ledena kraljica?! Zašto još uvek niste pronašli ljubav svog života??
+ saveti: Kako da budete kraljica sexa? 99 saveta koji ce Vašeg muškarca oboriti s nogu! (od tih 99, 50 je:stisnite butine prilikom snošaja).
+ 625 fotografija poznatih i slavnih u trenucima normalnog življenja pod naslovom:SKANDALOZNO!Džesika Bil obukla trenerku!
+ Kako smršati 186kg za samo 12 minuta? (Nemojte jesti hleb, slatkiše izbacite, što manje masnoća, što više vežbanja, pijte minimalno 2l vode na dan, i trčite 3 puta nedeljno-OOOOOZBILJNO?!
+Saveti kako biti super-mama? Ovako to one rade! (slike superseksi žena sa decom, zbog kojih poželite da se nikada niste ni porodile).
+Osmeh na lice! Nije strašno što ste upravo otpušteni, umrla Vam je majka,dečko Vas je ostavio zbog plavuše sa tri fakulteta i izgledom da crkneš, auto Vam je odneo pauk, grejanje je preminulo,napolju je -60, ugojili ste se 15kg zboog stresa,ali šta ima veze! Nemojte tugovati,to izaziva bore!
Smrt svim ženskim časopisima koji nisu ništa bolji od Bravo-a i OK!-a.Štaviše, to su njihove zle starije sestre.Dole idiotizam u novinarstvu!

Komentari

E da je samo po tim casopisima idiotizam, di bi nam bio kraj...

Eh,da ljudi razmišljaju malo drugačije...

i naravo "sta i kako se spremiti za ljetovanje za samo mjesec dana"
kao i pitanja čitalaca koja ubijaju jer nemaju veze sa realnošću
+ naravno "Dole idiotizam u novinarstvu!"

(: Kako to zaboravih (;
Hvala!

Ево теби једно позитивно бројање и то у инат оним буђавим квизовима. Од три понуђена одговора, мени увек одговара четврти. :)

Hvala :)
Hah, dobro je izdvajati se iz mase :)

Eh, da se ovakve definicije ne pisu svaki dan...

to je novinarstvo? ja mislio popunjavanje praznina na liz guz papiru. a posle se čudimo što seku platane u bulevaru. +

Tulumbac....nadaj se.
Ikikid, tako ga nazivaju. Nisam kriva :)

Hahahah.... sve ono je "ok", ali bore su nesto nedopustivo...

I da, na naslovnicu ture neku 17-godisnjakinju koja je jos usto i fotošopirana (sve bez celulita i sa 32D) - pa se "citateljke" (ako se mogu tako nazvati) deprimiraju videvsi ju.

Ali, ne treba zaliti takve cure/zene sto si kupuju (svesno?!) takva *anja od "novina", treba ih pustiti da istrunu u zavisnosti i tome koliko su "male".

Zasto im ne bismo otvorili oci i dokazali da ipak moze bolje?! :D

Ovo lici na komplekse.....:D
E,a najgore je kada devojke detaljno proucavaju ona silna kozmeticka sranja,k'o enciklopediju da cita jbt. A na kraju....sta god da uradi,i dalje je glupa....i na zalost,cak i veoma ruzna.:D

Sta lici na komplekse? :D
Ne mora biti ruzna... to je tuga danasnjice. Jedan/jedna od 100 ispadne drugaciji, ostatak povuce masa. Uh, dobro je ako je od 100...

Definicija....:D
Ali zasto se toliko truditi da izgledas lepo ako si glupa i posle toliko truda....i dalje nisi lepa?! Trose vreme uzalud.:D
A i smanjuju populaciju zeceva. Treba na necemu testirati sva ta sranja...:D

Iju, bezboznice, gde tu vidis komplekse? :D
Zato sto si glupa (ne ti) da shvatis da ti lepota nece pomoci... a mozda i hoce. Mislim, u danasnje vreme, materijalizam i seksipil se vrednuju vise od svakog razmisljanja, tako da koliko lose je njima, onima koji su lepi i glupi? Samo ako nisu toliko glupi da ne shvataju da mogu da lepo unovce svoju lepotu...ako jesu, onda ih sazaljevam.
Posle zeceva-leminzi :S Ne moze leminzi, ja njih volim <3

Ma leminzi smrde ko slonovi.:D
Tekst obiluje kompleksima. Prosto,i sam postajem iskompleksiran.:D
Ja nisam glupa!!!!:D
Nisu svi koji su lepi glupi...recimo ja,cist primer anticke lepote.:D

......i aristokratije,a? :D

E ne volim bas te reci koje se zavrsavaju na kratija...demokratija,birokratija,lingvistika i sl.:D

Najozbiljnije. Pitaj moju mamu ako mi ne verujes.:D

Veoma pazljivo mi saopstava da za rucak imamo boraniju.:D

Boranija u sebi nema "kratija" :D