Prijava
   

Ženski profili na Vukajliji

U 90 % slučajeva, tipovi koji kontaju da će navatati više pluseva ako se potpišu sa "Andjela", "Trovačica", "Sexy body" i slično. Imaju razvijenu moć metamorfoze, koja uključuje i pisanje/komentarisanje u ženskom rodu.
U 10 % slučajeva, devojke sa super smislom za humor - way to go, sisters !

Očekujem, po analogiji, 10 % pluseva.

Komentari

Sta fali "Andjela" ? :)

Плусчина!
А и смем да се опкладим, да некад понеки ударе минус,па кад виде да је женскиња дефинисала онда шлихтарски прокоментаришу: ``Свака част!!!`` или слично..
За сваки случај, дају плусеве неким другим њеним дефиницијама. То се да приметити по некима, јадне дефиниције са гомилом незаслужених плусева.

Ja za sve ovo vreme nisam video takve nadimke. :)))

A sta Dzabuaner, treba da komntarisem u muskom rodu? Rigoletto, ako ti kazes da je jadna, onda je jadna. I koja jos budala bi davala + nekome samo sto je zensko? Pre ce biti - jer se yenska osoba tradicionalno smatra manje vrednom u ovoj zemlji!

Твоје дефиниције боље да не коментаришем.. :)

Не ради се о томе. Кад гласаш за дефиницију не знаш ко ју је дефинисао. (Добро, неки елегантно убаце свој пол у дефиницију, али више о томе у следећој епизоди)

А мука ми је од вас феминисткиња. И ја не говорим овде лоше о девојкама, женама на овом сајту. Говорим о мајмунима који се шлихтају и не пропуштају прилку да прокоментаришу сваку женску дефиницију.

Женски аутор: Земља: Оно што је округло.
(5:35)

Коментари:

Шлихтара 1: ААхахаахахахаахахахах!
Шлихтара 2: +++
Шлихтара 3: Браво плусчина!
...
Шлихтара 11: Хехехехехе. Генијално! :)
Шлихтара 12: :***

Ja nisam vidjala ovde takve primere. Dokazi. Tj daj link. Ne govoris ti lose o zenama, ali ova definicija koja te je odusevila pljuje po zenskom rodu. Tako sve pocne. Prvo utuvis ženama da su glupe, pa one to polako i postanu.

Где сам ја то покушавао било коме да утувим да су жене глупе? Немој глобализовати.

Жене су паметне, мушкарци су глупи..неки део! То је и била поента. Ја исмевам оне који понизно пузе пред свим што помало подсећа на женско.

Жене не траже то, неко неки су једноставно такви, немају кичму.

Au, bem mu sunce, tek sam sad videla da je napisao "tipovi koji kontaju da će navatati više pluseva ako se potpišu sa . . ." ja sam mislila da tvrdi da sam 10% devojaka pise dobre definicije. Izvini Dzabuaner, hronicno sam neispavana. :(

Из овога сте децо могли закључити да постоје жене које ће улетети у сваку расправку без аргументације, говориће да сте шовониста...да би на крају схватиле да не умеју баш најбоље да читају ?!?!?!?!?!?!?!?!?

EPIC!

Ne umem da citam, i mnogo sam glupa.

http://vukajlija.com/u-poslednjem-trenutku/136666

Ах! Мрзим што сам увек у праву!
Чак мислим, да је моја имагинарнија дефиниција земље коју сам горе навео мало смешнија..

Uvek si u pravu! A ta definicija ima 13+ i 10 - a Патофњар Нигга je samo zajebava, tako da nema nijednog pozitivnog komentara.