Prijava
   

zenski quest

To vam je ono kad skitate i trazite u izlogu savrsenu stvar koja bi vas savrseno ulepsavala, ali je SAMO JEDAN detalj uvek kvari, smetajuci savrsenosti ovog svetog komada garderobe, koji se trazi i nalazi s posvecenoscu budista koji traze novu inkarnaciju Dalaj-lame.
Ako su cipele, EH, SAMO da je drugacija snala. Ako je haljina, savrsena bi bila, SAMO da je malo drugaciji izrez. Ako je bodi, smeta vam SAMO taj glupi logo. Ako su pantalone, e super bi bile, SAMO da su druge boje.
A onda, iznenada, jednog dana... PAF! U izlogu ugledate savrsene cipele, savrsenu haljinu, ili savrsenu tasnu, na kojima BAS NISTA ne biste menjali. I zaljubite se na licu mesta, a cipela, haljina ili tasna kosta celu vasu platu... Neke odustanu od kupovine, neke se odricu svega i svacega ili krvnicki rade da bi udovoljile cefu, a neke postanu sponzoruse... Quest ima neodoljivu privlacnu moc: kao sto je muski modalitet dominacija, tako je zenski posedovanje (ima razlike).

Ukratko, zenski quest je Gordijev cvor koji moze da presece samo finansijski Aleksandar Veliki.

Komentari

žene-nedostižno savršenstvo u pronalaženju i peglanju"začkoljica koje život znače"-šteta što Finansijskih careva nema dovoljno...;)

pre neki dan sam srela tasnu koja je vrlo licila na tasnu mog zivota... i tako je nastala definicija. interesuje me koliko vas ima slicna iskustva, volela bih da se zene oglase :)

vaistinu! :)
za tako neku SAVRŠENU stvar mi nije žao da odvajam od usta, mada ih ne srećem često (hvala bogu)

Gospodza jaca nego ikad! drago mi je sto te citam ponovo. :)

Kad smo vec oko questa : mogu da razumijem za tasnu, krpicu, cizme... al' aj' mi objasnite uzbudjenje oko obicnog kamencica, dijamanta.

Kako ti nije jasno? Pa ono sto sam rekla, posedovanje. Vrednost dijamanta. Koju devojka shvata kao simbol njene licne vrednosti, ako je poklonjen. Kud ces vecu injekciju za ego.

Ja nesto ne ludujem za nakitom... volim poludrago kamenje... zlato mi je bljak, a dijamanti mi nisu zanimljivi... ne kazem da su losi, ali u zlatarama mi paznju privlaci iskljucivo staro srebro i tu je kraj... No, sasvim je druga prica kad zenska osoba DOBIJE NA POKLON dijamant OD MUSKARCA, zar ne?

Nakit je cesto poklon, za njega se vezuju emocije. Uzmite kao primer glupu Best Friends Forever polovinu srceta :)))) ili, zasto se jos nosi vencani prsten, mada prsten ima i druga simbolicka znacenja, zajedno sa dijamantom u njemu...

Moja sestra je trazila jedne cizme godinama, i u jebenom Istambulu, u izlogu od 5000 cizama zapadne joj za oko bas taj jedan model, i resi da ih kupi makar i pola kraljevstva kostale. Pogleda djon, cizme su marke Sandra, poput njenog imena! Sudbina! Medjutim imale su neku strasno tanku i nezgodnu stiklu i nije ih kupila, zato sto bi joj taj jedan detalj kvario uzitak..