Prijava
   

Žensko smejanje

Poseban tip proračunatog smeha. Smejanje iz interesa.

Kao što je poznato i naučno dokazano žene nemaju smisla za humor (svaka čast lezbejkama i pojedinim damama sa Vukajlije). Centar za kapiranje fazona u ženskom mozgu nije zakržljao samo zato što nikada nije ni postojao. Levo od vijuge za pranje sudova, podno memorijskih ganglija za Sex i grad, a tik uz kupoholičarsku brazdu nalazi se jedan moždani patrljak u vidu lampice koja se pali ili gasi kada je potrebno smejati se odnosno ne smejati se.
Šef ispričao glupi vic; lampica se pali; SMEJ SE.
Portir odvaljuje cinično-ironičnu opasku sa primesama britanskog humora na račun društvene situacije u zemlji, svi muškarci urlaju od smeha; lampica se gasi; NE SMEJ SE.

Ako vam se ženko ne nasmeje na štos to ne znači da vam je loš smisao za humor, to znači da vas ona smatra nižim bićem od sebe, društveno inferiornim u odnosu na nju i nedostojnim njenog smeha.

Komentari

i pojedinim damama sa Vukajlije

Kako si se profesionalno ogradio od minusa od strane sisatijeg pola! Svaka čast! ;)

znači toliko je providno.

Kako si se profesionalno ogradio od minusa od strane sisatijeg pola! Svaka čast! ;)

Sad htjedoh to da napišem, jebački si se ogradio , nema šta.

++++++

Kad vršim ekspresiju blago-šovinističkih definicija trudim se da ih upakujem u lako svarljivu šarenu oblandu poput iskusnog političara.
(kad bolje pogledam i prethodne dve su mi vezane za ženski pol, ne znam šta me drma ove nedelje, neki pandan PMS-a... bolje da stanem dok ne navučem na sebe gnev lepšeg pola)

Kako si se profesionalno ogradio od minusa od strane sisatijeg pola! Svaka čast! ;)

I ne samo to, već ima plus od mene jer mi nije ispljuvo žeMsku lololo
+++

taman posla. Od kad sam našo žensku nisam više ljubomoran na parove hhahaha.

Okačila sam zvezdu na pogled! Dakle odmah!
E a sad ću da pročitam!
Nisam se prevarila - sjajan si.

Centar za kapiranje fazona u ženskom mozgu nije zakržljao samo zato što nikada nije ni postojao.

ALI - ALI JEBENO JEBEŠ! Ne mogu više da se ponavljam a opet šta god pročitam tvoje SEVA!
Nema potrebe za ogradom. Samo si rekao istinu. Evo - žensko ti kaže. :)

imam izgleda neki ženski stil pisanja, uglavnom se dopada ženskim osobama, još dok sam lupetao po blogu. Možda su u pitanju nežni prsti ko zna...
hvala za čitanje, moraću i ja tvoje definicije da pročitam da vidim da li su nam stilovi slični.

Ovo je sranje u sranjetu. Niti je dobro napisano, niti odgovara istini. Minus.

Uuuu, šta mi je rek'ooo. :)
Lepo, lepo, doći će tebi neka "bezhumorna" glave. :)))
+++

i ispravka u primeru, reč "žensko".

Ovo je sranje u sranjetu. Niti je dobro napisano, niti odgovara istini. Minus

ok ovo da nije dobro napisano, ne sviđa ti se stil, poštujem. Ali ne odgovara istini???? Čoveče, pa nisu ovo matematički aksiomi nego zajebavancije, smej se, šta si se ubedačio. Pa i ona tvoja za vrhunac pijanstva onda nije istina, nečiji kum možda radi zajebanije stvari od tvog kuma kad je pijan.

Lepo, lepo, doći će tebi neka "bezhumorna" glave. :)))

haha, ne može da me pronađe, nisam kačio svoju sliku na forumu, nisam davao podatke, neznani autor, žalim slučaj.

ok ovo da nije dobro napisano, ne sviđa ti se stil, poštujem. Ali ne odgovara istini???? Čoveče, pa nisu ovo matematički aksiomi nego zajebavancije, smej se, šta si se ubedačio. Pa i ona tvoja za vrhunac pijanstva onda nije istina, nečiji kum možda radi zajebanije stvari od tvog kuma kad je pijan.

Miješaš babe i žabe. Prvo, definicija mi nije smiješna, ne mogu tu ništa. Drugo, ne sviđa mi se kako je napisana. Po meni je jeftina, netačna i bez potrebne doze humora. Treće, "vrhunac pijanstva" nije dobra definicija, nego dobra fora koja odgovara istini, jer se dogodila. I nasmijala je mnoge, što je sasvim dovoljno. Ova tvoja nema ništa od navedenog. Zato sam napisao da je sranje. Moje mišljenje, šta mogu...

Od mene plus + patrik

Hvala Sejo.

Šalabajzeru, autorčino jakog proseka, ne kažem ti da se smeješ na silu na ovu definiciju nego mi deluje kao da te je nešto jako pogodila, burna ti je reakcija, u smislu oladi malo, iskuliraj, sve je ok. Ću metnem veću dozu humora sledeći put, ne brini.

U PMS - u sam, oprosti. Mada, i ti si burno reagovao na negativan komentar, da nije isti problem, m?

Miješaš babe i žabe. Prvo, definicija mi nije smiješna, ne mogu tu ništa. Drugo, ne sviđa mi se kako je napisana. Po meni je jeftina, netačna i bez potreb

Prvo, definicija mi nije smiješna, ne mogu tu ništa. Drugo, ne sviđa mi se kako je napisana. Po meni je jeftina, netačna i bez potrebne doze humora. TATIC Hm. Da l' da se umešam... Dobro pisanje ne znači uvek komediju Šalabajzeru, u smislu pucanja od smeha. I u najsmešnijim stvarima tragika je vidljiva onima kojima je dano. Blago onom ko se svemu smeje, neće plakati iz istog razloga. Poštujem tvoje mišljenje, naravno. Ne branim Mičelija, izuzmimo ga - branim svoje mišljenje. Ja sam žensko. I znam koliko ima istine u ovoj defki. Valjda bolje znam pms-eru :) Šalim se, spusti loptu, udah i idemo dalje.

A vidi kakve ja ispade pravim - ni citat ne umem da udarim nego ponavljam papagajski. Šta ću - takav mi hororsklop lolololo Eto ti humora Šalki. :) Kvit smo. lolz

Kod mene je sve u redu, ne znam otkud vam to da se zakidam. Mislim da morate pročitati još dosta definicija. Tu je problem.

Ja ne mislim - ja znam da se igram. Da čitam defke kako bi zaboga naučila da definišem i šabloniram svoje žvrljotine? Ahahahaha. Nope. Defke čitam da bi u njima našla (ma koliko glupa i beživotna defka bila) neki smisao, neku originalnost pa makar i u gluposti - to je primarno. Dobar kritičar ne pljuje po negativnim stranama bilo čega. Dobar kritičar traži i nađe smisao tamo gde ga na oko apsolutno nema! Ali šta ću ti... "Ja posmatram svet iz nekog svog ugla -360 stepeni..."
Sloboda. Ali ljudi ne znanju njeno pravo značenje.

(Što volim kad ovako odgovorim, baš volim.) \ó/

"Ja posmatram svet iz nekog svog ugla -360 stepeni..."

Pošto vidim da posmatraš svijet iz đogani ugla, žao mi je što sam pisao bilo šta.

Piše MINUS 360. I to je citat jednog od velikana. Verovatno je, jadan, i on bio glup. :) Još kad bi čuo s kim ga porediš - mora da se u grobu za toliko prevrće.
Slova su to. A ti tako - uludo s njima.
Baš mi te žao...

i pojedinim damama sa Vukajlije

lolololo lepo si se izvuk'o, al' opet defka nekako smor, može plus, hahaha