Prijava
   

Zippo

Vrsta upaljaca. Zippo nije preterano koristan jer mora da se puni na svakih 10 dana. Kremen sa takodje trosi tako da i to treba imati na umu. Na svakih godinu dana je potrebno menjati fitilj. Takodje je osetno tezi od upaljaca sa kioska. Prilicno je skup (za upaljac) i vecina Zippo-a je realno ruzna zbog raznih ukrasa, boja i pozerskih urezbarija tipa "Johnnie Walker". Gasi se na jacem vetru. 80% ljudi koji poseduju zippo gledaju na njega kao na statusni simbol.

Ali ipak je dobar. Naci lep zippo i skupiti kesa za isti trazi vremena i novca. Popravljanje, punjenje, menjanje isto. I sve je to vredno truda. Kada se zaljubite u Zippo on vam ostaje u srcu zauvek. Svaki pravi, iskreni zippoljubac ce vam reci isto. Ta ljubav ne mozete biti objasnjena.

Prvi zippo sam uzeo ioako nisam pusio. Uzeo sam jer me je odusevio. Kad su mi ga ukrali bio sam u depresiji nedelju dana. Sadasnji zippo imam vec neko vreme. Stalno opipavam dzep da vidim da li je tu i pred spavanje ga stavljam na sto tako da ga vidim pre nego sto pajkim. To mora da je ljubav jer ja nemam drugog objasnjenja!

Komentari

zar nije bolje da otrcis do trafike i uzmes upaljac od dvajes dindzi? xD +

aa,kod vas li dvajes? kod nas bre deset kinte, izadje jeftinije nego sibice da kupujes:)

Da, i kad upališ cigaretu Zipo upaljačem dobiješ predivnu benzinsku aromu. Užasan je.

Veshti Ronin
pre 3 sata
Da, i kad upališ cigaretu Zipo upaljačem dobiješ predivnu benzinsku aromu. Užasan je.

Ah, kako volem tu aromu cigarete...Pogotovo onaj prvi dim.....
Ne dam svoga Zippeta ni za živu glavu!

Moj zippo se ne gasi makar bio tajfun napolju ne znam o cemu autor prica ? Ali ipak +