Prijava
 1.    

  Zippo

  Vrsta upaljaca. Zippo nije preterano koristan jer mora da se puni na svakih 10 dana. Kremen sa takodje trosi tako da i to treba imati na umu. Na svakih godinu dana je potrebno menjati fitilj. Takodje je osetno tezi od upaljaca sa kioska. Prilicno je skup (za upaljac) i vecina Zippo-a je realno ruzna zbog raznih ukrasa, boja i pozerskih urezbarija tipa "Johnnie Walker". Gasi se na jacem vetru. 80% ljudi koji poseduju zippo gledaju na njega kao na statusni simbol.

  Ali ipak je dobar. Naci lep zippo i skupiti kesa za isti trazi vremena i novca. Popravljanje, punjenje, menjanje isto. I sve je to vredno truda. Kada se zaljubite u Zippo on vam ostaje u srcu zauvek. Svaki pravi, iskreni zippoljubac ce vam reci isto. Ta ljubav ne mozete biti objasnjena.

  Prvi zippo sam uzeo ioako nisam pusio. Uzeo sam jer me je odusevio. Kad su mi ga ukrali bio sam u depresiji nedelju dana. Sadasnji zippo imam vec neko vreme. Stalno opipavam dzep da vidim da li je tu i pred spavanje ga stavljam na sto tako da ga vidim pre nego sto pajkim. To mora da je ljubav jer ja nemam drugog objasnjenja!

 2.    

  zippo

  Jedina stvar koja bi nedostajala Gogi Sekulic kada bi upala u bure sa benzinom.

 3.    

  zippo

  Upaljac najcesce koriscen za spaljivanje ljudi.

  Dosao Mile sa njive i video svoju zenu Jadranku u krevetu sa Žikom, pa je lepo polio benzinom celu kuću i sa stilom bacio svoj zippo iza glave kada je izlazio iz kuće.

 4.    

  Zippo

  Druga vec zapaljena cigara.

  Brate imas upaljac?
  Nemam.
  Ma daj zippo.

 5.    

  Zippo

  Ponos i dika svakog pušača. Kralj upaljača.

 6.    

  zippo

  Zippo je omiljeni ucaljac Americkih piromana!!
  Ama u svakom Americkom filmu svi pozari se pale zippo upaljacem.
  ili bace zippo ili zippom upale cigaru i onda pale pikavcem . lol

 7.    

  Zippo

  Merna jedinica potrošnje juga, koji "ide" na plin.

  - Je li baćo, ko'ko troši tvoj koral?
  - Ma 3 zipa bajo i nešto loma...