Prijava
   

Život me je šibao

Sadomazohisnični Cecin kec iz rukava, koji se poput poslednje tegle ajvara čuva za specijalne situacije. Kada ostanete bez ijednog iole normalnog argumenta, a želite da ispadnete žrtva, ili da izdignete sebe u odnosu na sagovornika, potežete za ovim šah mat potezom. Aktivira se direktno iz genetskog koda, budivši baš testosteron kurđela Miloja, koji je trpeo okupatorske udare bičem, kroz zube im poetično psujući sve živo i mrtvo. A kad se nešto tako duboko uvuče u jedan hromozom, i onako jak lanac, poput kajle Mikija Volana, i tu preživi nekoliko vekova, složićete se, nije mu lako da izađe.

- Miloše Bojaniću, kako saznajemo iz izvora bliskim vašoj kućnoj pomoćnici, vaši obožavaoci se mogu nadati novom albumu.
- Život me je šibao draga moja! :tiho: Daj broj čika Miši! Prvo ona Farma, i šta mi sve uradiše tamo. Ali smogao sam snage! Jači je Miloš i od Mileta onomad. Napravili smo novi projekat. Svi će biti oduševljeni!
-----------------------------------------------
- Kevo, kad praviš picu?
- Život me je šibao! Čekaj dete, gde sad u ovako odsudnom trenutku. Nabukodonosor čita Hamurabijev zakonik, i naređuje slugama da mu nacrtaju projekat za viseće vrtove. O Bože, napraviće čudo! Kako će se samo kraljica obradovati kada čuje da se za nju pravi ova velelepna građevina! Sine, daj mi maramicu! Ne mogu! Ahhhhh!

Komentari

Al si se isro, svaka ti čast lolo

Uh, jebote, kolika defka, nemerem ja ovo čitati. Pročitah primere nekako, ali ovo gore ne mogu. Dala sam plus, ali mnoogo je dugo, bre, Dejs. :)

Mesečka
Uh, jebote, kolika defka, nemerem ja ovo čitati. Pročitah primere nekako, ali ovo gore ne mogu. Dala sam plus, ali mnoogo je dugo, bre, Dejs. :)

Размазише вас ови просветари :Д

Кажи бре: "Ај не кењај Дејс!" ко елек! Буди искрена и без уземљења! ЛОЛОЛО

Размазише вас ови просветари :Д

Nije meni problem da čitam duge defke, ako su zanimljive. Volim da čitam i ovako, u slobodno vreme. Nego je dosadno bre, nije ovo tvoj fazon, čovek! :D

Nego je dosadno bre, nije ovo tvoj fazon, čovek! :D

Немам ја зон... Терам увек нешто другачије, нешто прође у народу, нешто не... :Д

Немам ја зон... Терам увек нешто другачије, нешто прође у народу, нешто не... :Д

Ajd, ajd, samo nastavi. Nego, ja bih ovo skratila more, ostavila bih ovo

Када останете без иједног иоле нормалног аргумента, а желите да испаднете жртва, или да издигнете себе у односу на саговорника, потежете за овим шах мат потезом.

i dodala još nešto. Ali ti teraj drugačije, zato si i bolji autor od mene. :D

Koment pre silver srbije:
e vala i to sto ka'es...

Al si se isro, svaka ti čast

Ali, nije loše. +

ne da koristim, negooooo...+++++++++++++++++++++++

Станиславе, претерано сереш! Живот ме није мазио :+)

Станиславе, претерано сереш!

хјоооооооооооооооооој♥

Шућио ме живот к'о младу врбу. +

Opet laprda ovaj Dejs +