Prijava
   

Život mlade buntovnice

Ona nije kao druge. Ona poseduje neku unutrašnju lepotu, vidljivu samo onom ko ume da gleda ispod površnih normi lepote nametnute od strane modne industrije mainstreama. Interesuje se za umetnost i dizajn. Sluša muziku koja ne robuje stereotipima lepog i slušljivog. Čita teško shvatljive knjige manje poznatih pisaca, jer su oni svoja dela stvarali za odabranu i inteligentnu manjunu ljudi koja je ispred svog vremena i samim tim iznad svojih savremenika. Njen dečko je muzičar, svira u bendu koji pravi autorske pesme. Obično nastupaju kao predgrupa tribute benda Metalici (Iron Maidenu) na svirkama u lokalnom domu omladine.

Ili bar tako ona vidi svoj život kroz ružičastu prizmu mašte.

Istina je sledeća: Ima pritupu i uvek blago iznenađenu facu seljančice koja je uspela da pobegne sa njive i ode u veliki grad. Svoje zadebljalo telo krije ispod slojeva jednobojne i široke odeće koju ne bi obukao ni Ludi Šeširdžija iz Alise u zemlji čuda, ali Bože moj, sve to može da prođe kao stil kojim ispoljava svoju individualnost. Ide u srednju kožarsku školu, ali ljudima priča da tamo postoji neko istureno odeljenje srednje dizajnerske koje prima samo najtalentovanije od talentovanih. Muziku koju priča da sluša zaista ne može da podnese, tako da lista sa narodnjacima na kompu nosi ime njenog brata, jer ukoliko neko vidi šta zaista sluša, uvek može da kaže da je to od njenog brata koji je teška seljačina. Definitivno će morati da ga natera da to izbriše. Dečko joj je klasični gubitnik ali je srećom dete imućnijih roditelja, koji finansiraju njegovo iživljavanje nad različitim muzičkim instrumentima (jer naravno idalje nije našao koji mu instrument najbolje leži).
Po zaršetku srednje škole će shvatiti da više nema snage za hipsterski život. Rodiće dete u 21. Muž će joj se ubrzo propiti. Postaće žrtva nasilja u porodici.

Komentari

Prvi plus i pozdrav od banovanog brata butta;)

Zašto su ti kose posedele druže!?

Nije lose napisano ali nekako mi je nadrealno i preterano... Sa sve predvidjanjem buducnosti... Nusmi.

Od bana decxko! Mrzu me dušmani, ali ni oni se neće isprečiti na putu našega snošajenja!!!

Od onakvog naočitog mladića zlikovci napraviše starkelju krhkog zdravlj i slabe bešike!!!
Moraću da ti dam svoj devojački cvetak, čisto iz sažaljenja...

Da, decxko, od one moje nabildovane sise ni senka nije ostala. Al fala ti na cvetku, probeharićeš u mojim rukama jebačice!!

Ovaj Časni mi nešto poznat...

Penzionerko, dopusti da ti osvežim pamćenje lolo

Pa osveži, šta čekaš......čekaj bre...otkud ovoliko sunce u mojoj sobi.....zasijalo svom snagom kroz krošnju orasa ispred prozora.....šta to bi....

To se zove prosvetljenje decxko! Ja prosvećujem!

Mora da je od avatara....a presladak je.

Добра ЗЈК. +

@Apofis baš sam te sad čitala...:)

Mnogo surovosti, ali mnogo i istine +

Pola istina,pola sranje.

Dobro priznajem, možda se i jesam malo zanela...Al ja to radim like a boss!!!

Изу га опет! Нема претеривања, ја бих овакве појаве још горе намазао, ово је тачно права мера. +*

Nešto kao "zla jebačica keve"? :D +++