Prijava
   

Zoran Živković

Jedan od najtalentovanijih političara novijeg doba. Kameleonski skinuo ideje svog gurua, a onda ih prpepričavao sa istim naglaskom, što je za Nišliju itekakav uspeh. Ulični bezobrazluk i bahatost iz prepunog autobusa je promovisao kao progresivni opozicioni stil izražavanja.
Praktičan i preduzimljiv - nudio narodu sve vrste građanske neposlušnosti na korišćenje, a kasnije se ničeg nije mogao precizno da seti. Nije nosio uniformu u vojsci, jer je nije ni služio, ali je kasnije uniformu obukao i zavoleo jer je tako trebalo, kad se pozicionirao. Posle tragičnog nestanka gurua sa političke i životne scene bio je jedan od neformalnih autora floskule“ Kako se usuđuješ da uzimaš u usta ime najvećeg čoveka što ga je Srbija imala!!!“-jer je verovao u njeno reverzibilno dejstvo, ako ne diraju jednog Zorana, neće ni drugog,... a taj drugi je bio i prvi čovek vlade jedno vreme.
Međutim, partijski psiholog i dramaturg su mu u međuvremenu postavili dijagnozu , predvideli redosled poteza i odradili mu eutanaziju-političku. Uz to su i podelili publiku.
Zoran se sada bavi biznisom i politikom, sve za kafanskim stolom.

Komentari

ispred zoranove vile u elitnijem delu nisa : audi a8 2000' 4.2 , audi a8 2008/9 4.2 ...

Fala na kvalitetnoj dopuni, a baš bih voleo da mi se jave današnji minusari, za koje ne verujem da su hejteri da iznesu svoj stav-definiciju samatram jednim od svojih kvalitetnijih ostvarenja-nije jeftina seksualna zajebancija, nema diskriminacione hejterske stavove, šta joj fali?

dado plus,
moz si nislija moz nisi, uglavnom taj kameleon se nakrao de je stigo i sad drzi 2/3 nisa :)

pilsPlus. Al pitam se dal' siromah može da vodi nekog?

Bane, baš ga briga da vodi nekog-sad vodi nešto, što rekli moji bivši sugrađani(ili sam ja njihov bivši...)

taj je majmun obecao da struja ne mora da se plati kad on dodje na vlast,pa me elktricno utera u 2 soma eura sa kamatama ,jebem ih usta sve