Prijava
 1.    

  ZZ Top

  Ne, to nisu Vehabije, vec megapopularni Teksas-bluz trio iz Hjustona. Od svog osnivanja 1969, pa sve do danas, ova trojka nikada nije menjala svoju postavu. Cine je: gitarista i pevac Billy Gibbons, basista i prateci vokal Dusty Hill i bubnjar Frank Beard. Pored mnogobrojnih hitova kao sto su Sharp Dressed Man, Tush, My head`s in Mississippi, Blue Jeans Blues, Gimme all Your loving itd. itd. itd. itd, poznati su i po svom, kako se to danas kaze "STAJLINGU". Tacnije, po dugim bradama. Postoji legenda da im je firma Gilette nudila ogromne pare da ih osisaju za reklamu, ali ovi se nisu dali prodati. Interesantan je podatak da dugacku bradu imaju samo gitarista i basista, dok bubnjar, cije je prezime Beard (engl. "brada") ima samo brkove. U nekoliko navrata je spominjao da mu brada lose stoji i da zahvaljujuci svom prezimenu takodje spada u "bradonje".

  Riba NN (koju si eto smuvao i posle kresa, gledate TV gde ide spot ZZ TOP-a) : "Koji su ti bre ovo drekavci? Sto se ne obriju i izgledaju kao ljudi, a ne ovako kao Bora Corba i klosari!"
  Tip: "To je ZZ Top."
  Riba NN: "Ma ne znam ja ko su oni, samo kazem da su drekavci i da izgledaju kao klosari! Jebote, sto me nerviraju ti metalci, sa tim prljavim stajlingom. Zasto jednostavno, ne izgledaju normalno kao Bojan Bjelic ili Boban Rajovic?"
  Tip prebacuje na porno kanal i nakon jos jedne partije kresa izbacuje je iz kuce, a zatim pije pivo uz "Doubleback again".

 2.    

  ZZ top

  Čiče koje imaju po ko zna kolko godina, bradurine do kolena, i po jedno 50 riba (najmanje)

  Takodje prave mnogo dobre pesme

 3.    

  ZZ TOP

  Ravnogorski Četnici Američkog porekla, koji su u nedostatku topa od trešnjinog drveta u rodnom im Teksasu isti zamenili gitarama.
  Sviraju metalnim pezosima umesto trzalicama, a priča se da će na koncertu u Beogradu svirati dinarima(kao da mi ne znamo da sa dinarima može samo da se svira k....)
  Eto šta se desi kad si cicija pa detetu kad se rodi ne kupiš trubu ili harmoniku, a pod jastuk ne staviš zlatnik već pezos.

 4.    

  ZZ Top

  Kurčina glumca sa brazzersa.