Prijava
   

Bejrut

Glavni i najveći grad Libana, luka na samoj obali Mediterana i glavni univerzitetski i kulturni centar u regiji. Njegovo ime se u istoriji prvi put spominje 2 milenijuma p.n.e, a kao grad-država javlja se pod antičkim nazivom Be'erot, što se prevodi kao "česma". Tokom 1950-ih i 1960-ih grad se mogao pohvaliti i laskavom titulom "Pariza Orijenta", pre svega zbog svog bogatog noćnog života i raznovrsne kabaretsko-teatarske ponude tokom cele nedelje. Bratski je grad sa Sarajevom, što se, pak, prevodi kao "mesto na kome sultan ima snošaj(e) - harem".

Naravno, sve ovo ni najmanje moguće veze nema sa činjenicom da ti jebena soba izgleda k'o da je u njoj vođen višegodišnji građanski rat između garderobe i nameštaja, a koji je onda konačno razrešen padom jedne atomske bombe...na obostranu štetu, razume se.

Elem, šutni tog mrtvog goluba ispod kreveta, nećeš valjda da ti bakutaner rikne pre vremena.

- Paaaaa? Pričaj, bre, nemoj da ti izvlačim reči iz usta, hihihi...
- Ma, i nema šta da se izvuče, draga moja, odlazak kod njega na gajbu je bila čista ludost!
- Što? Nisi još spremna za seks na prvom dejtu ili...?
- Jok, bre, nego mu stan izgleda k'o Bejrut 80-ih, obe štikle sam polomila dok smo stigli do kreveta, a onda sam legla na nešto što je kvrcnulo, rek'o, sad odosmo u pizdu materinu oboje!
- Jao, pa baš mi krivo, draga...
- Meni nije. 'Ajd ja što sam imala trip da će svaki čas da me rokne zolja...al' kako ON živi tamo - e, to mi nikad neće biti jasno!

................................................................................................

- AUJEBOTEBOG! Pa, kako ti živiš u ovom Bejrutu, brate?? Ne, ustvari...kako ti *dišeš ovde, jebeno??
- Njah, navikneš posle nekog vremena, brate, opušteno...E, pazi gde staješ, pobeg'o mi hrčak pre neki dan, cenim da 'oće da emigrira...

Komentari

Soba u kojoj bokserice nisu na sabvuferu nije muška soba! +

Soba u kojoj bokserice nisu na sabvuferu

...a burek sa sirom pod jastukom...

Prazne bombe svuda po sobi +

E, al' ženska soba kad je takva - šta onda? Da l' TOME posle na povernje dati jedno pravljenje česnice, decu da ne pominjem?

Meni bejrut nekako gotivan grad.lolo

Dobroe ovo, profe, koristim. Tačnije, živim u njemu, hehe

I ja bih da nije ove moje hehe:)