Besplatna hrana i smeštaj

danens 2015-03-19 08:19:27 +0000

Zatvor, ćorka, aps. Spominje se obično nekome za koga naslućujemo da radi nešto zbog čega može da zaglavi robiju.

- Brate, jesi video Pacova što se prokurčio s mafijanjem?
- Ma da bre, mani ga, dobra kola dobre pičke, ali mu to u životu obećava samo dve stvari, ili dva metra bez geometra ili besplatan smeštaj i hranu?
- Šta pričaš ti koji moj?
- Pa brate ako nastavi ovako staće nekome na žulj, ima ili da ga skenjaju ili će da ode u bukagije sa besplatnim obrocima naa određeno vreme ako me kontaš...

----------------------------------------------

- Jao mužu jesi video što nam je Milan naš uzeo lepe patike? Duša mamina štedeo od užine svaki dan i za dve nedelje kupio sebi ljubi ga majka!
- ŠKK jesi ti zdrava? Kakav kurac i štednja para od užine? Pa te patike koštaju pola moje plate bre ženska glavo!
- Jaooo pa šta hoćeš da mi kažeš?
- Ništa, u svemu tome ima jedna dobra stvar, kad ode tamo gde će mu biti besplatan smeštaj i hrana, bar će se neko vreme skinuti sa našeg budžeta, a ti samo nastavi sa tim tvojim ljubi ga majka....

0
16 : 1

Najnovije definicije

"Osimi velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda."

Politika | 31. Januar 2011.