Prijava
   

Crnogorac

U nas popularan naziv za seksualnu pozu, pri kojoj žena vodi glavnu reč, dok se muškarac "odmara", ležeći na leđima i ne radi ništa poput Crnogoraca iz viceva. U svetu poznatija kao "cowgirl".

Komentari

Pa bilo je ovo,jebote,jutros sve neki deja vu.

Јесте, и ја сам их све дефинисао, само их пребацујем са другог налога на овај.

Аааа,па што не рече,замало да сад изминусирам.
Ок,да будем у приправности. :)

Да, бре, царе... него јебеш плус-минус, мени је битно да стоји тај сленг на овом профилу :)

Sza bi sa pravilom da ne smeju da postoje dupli nalozi?

Не смеју да се злоупотребљавају, воћко :)

Још је боље ако нико не зна. :)

Dankane, da li bi mi objasnio, koja je uloga dvostrukog naloga?

Kao što ti reče: "ne smeju da se zloupotrebljavaju", a pretpostavljam da pod tim misliš da ne smeš sam sebi da daješ pluseve ili pohvalne komentare.

Dakle, čemu onda drugi nalog? Mogu da smislim samo dve stvari. Prva je da možeš da lupaš minuse i pljuješ sve oko sebe, pa čak i one sa kojima se "ližeš" preko "pravog" naloga, a druga je da možeš da definišeš nešto što ne bi voleo da ti vidi devojka, drug ili bilo ko ko zna da si to ti, imenom i prezimenom.

A možda želiš da imaš jedan probni pa onda da samo one sa rejtingom 30+ prebacuješ kod sebe. Tada ćeš stalno morati da zoveš one koji su ti dali plus da to opet urade....

U svakom slučaju, ne shvatam čemu to.

Не знам која је сврха осталима, мој је није имао сем да правим постере на рачун малог прста. Да, злоупотреба, према правилима значи управо то, модови виде ко је чији дупли, тако да то лајковање себе и нема неку сврху, и то нисам радио, нит ме боли курац.

Свој сам направио, пре свега да се чујем са људима око одбана овог налога.

Никакв пробни нисам имао у плану, па погледај ове последње дефке, свиа је скор бедан овде, на оном налогу је био бољи далеко, али мене то не занома, ја дефинишем сленг и сваки сленг ког сам се ЈА сетио да забележим има да стоји на овом профилу, па макар имао минус 20000 скор.

Zar se ta poza ne zove "Umorni kosač"? :))

Можда се и зове стручно, ја је само пишем у жаргону :)

Шећеру, ово је нешто најјаче што сам видео на овом сајту у последње време. Плушчина и омиљено.

Хвала, медени.