Prijava
   

Ćuti dok te karam

Naziv pesme beogradskog repera Ivana Ivanovića - Đusa. Ujedno i rečenica koja je postala popularna među svim napaljenim klincima, kvazi-kriminalcima, urbanim reperima i ostalim likovima koji ne jebu.

Pošto je izvođač numere koliko-toliko popularan, nije neizvodljivo da on stvarno nešto i jebe, ali nije propustio priliku da utripuje one koji se lože na njegovu muziku kako da misle da će nešto da povale. Jer stara škola je mrtva; mafija, utoke i ponižavanje žena je ono na šta se lože deca. Onda su bačene u opticaj i majice, trenerke, duksevi i ostala propratna sranja sa tim nazivom. Takođe, to je bila prilika da svi nejebači pokažu i u javnosti koliko ne jebu. Iako su se oni kotali drugačije.

I tako. Ložane i dalje ne karaju. Ali se zato roba prodaje. A roba donosi pare. Pare donose žene. I onda Đus jebe. A ložane su izjebane. U tišini.

Komentari

Odlična definicija. Inače, stara škola je mrtva, ali samo na mainstream sceni. Underground je i dalje jak, ako slušaš rep, poslušaj chicano rep, pogotovo Mr. Criminal, Lil Rob, KintoSol, Duende.

E ajde objasni mi, šta on to ima protiv priče za vreme sexa? Ili bar ispuštanja neartikulisanih glasova xD

Ćuti dok te karam je prvi rekao Miki Manojlović u Ranama, kolko se sećam, a oaj kreten je to iskoristio da privuče malo pažnje na sebe, raspadnuti smrdljivko kvazi reper

ma gde on jebe...+

+
samo ispravi "ne jebe" :)

@Machinarium1

Слабо слушам реп последњих година, донекле и пратим тај андерграунд али због неколико другова који су у тој причи па по'ватам неке ствари док сам с њима у друштву. Али јако мало нових ствари ми се свиђа. Баш мало.

@NadžakBaba

Чуо сам да слабо кара па му риба током јебачине оплете о моди и рачунама... попиздео лик...

@buxnomaniak

Нисам то знао, јбг.

Hahaha kao:
- Lep dan danas... E jesi čuo za onu saobraćajku... Braaateee... Jesi završio, mogu sad da gledam tv na miru? :D

Па да, набиле му рибе комплексе, јбг. ;)