Prijava
   

Davidoff

Naj cigareta ikad.
Ne samo da je prosečne 90's dužine bez reklamiranja,, (po 's sistemu), već dolazi u najjačoj pakli ikada osmišljenoj, sa oktagonalnim presekom i otmenim, mračnim bojama; ako pažljivo posmatrate, dim je iste boje kao logo iznad filtera.
Davidoff su cigare koje se ne puše u svakoj prilici, osim ako niste jedan od retkih Davidoffilijaka, koji se religiozno pridržavaju odanosti ovoj precenjenoj, ali neprevaziđenoj cigareti.

-Je l' si pušio Davidov?

Komentari

мех. Може Лаки и по да се купи за исте новце.

Moze. Zato kazem precnjena.

Nisam pušio Davidov al sam zato lizo Danijelinu :) :lol:

al zato su sobranie neprikosnovene

Davidoff su najbolje cigarete...
Pokušao sam da pređem na jeftinije, ali kvalitet je kvalitet. A na davidoff-u je sve kvalitetno, od paklice do arome... I vredi cene.

ja pusim evo 11 godina i jos uvek nisam probao ruzniju cigaru od davidoffa (ne racunam code i floyd ,to nisu cigarete .... ) pricajte sta hocete al meni je drina ipak najjaca

E sve sve, ali da je Drina bolja od Davidovog, samo preko mene mertvog.

Najjache cigare ikad! Josh Classic mmm....vec 3 godine, bez da sam ijednom kupio druge ili pushio druge...msm, bilo je pokushaja (Dunhill, Muratti, Marlboro, qrtzi paltzi..al nishta)....
I da, veliki plus za def...vrlo pouchno :)

verna Davidoffu od prvog srednje.
+

Svaka cast za defku + k'o kuca, ja pusim Davidoff vec 10god i mogu da kazem samo da ne postoji bolja cigara, e sad ako se neko ne slaze sa mnom to je vec stvar ukusa, ali ja kada nemam cigara jednostavno ne mogu da se grebem za cigare jer mi ni jedna druga cigara ne lezi. Znaci sPlu!

Magnum je odličan... Običan nije ništa specijalno...

prvo je bilo crveni marlboro pa crni danhil pa jos tu svasta po nesto sve su to "dobre" cigare ali otkad sam probao davidoff classic ne nameravam vise da menjam najbolja cigara ikad slozio bih se se... i nije nesto precenjena s' obzirom kog je kvaliteta a ima i seksi pakovanje :). jedine bolje Drina neke sto sam probao - izuvaju cigare... mis'im bukvalno lol :D

magnum je nesto izmedju crnog i klasik i nije mi nista bolji od klasika cak i losiji a skup je ko djavo ali... ukusi su razliciti.