Engleski filmovi o huliganima

tetejac87 2011-03-20 21:57:43 +0000

Uvek isti.Na pocetku filma se prikazuje glavni lik koji jede govna(figurativno),zatim glavni akter upoznaje nekog opasnog lika koji je u navijačkoj grupi.Onda krece prvi fajt u kojem naravno učestvuje naš baja.Za vreme ferke naš glavni lik se teže napali na taj način provođenja slobodnog vremena.Onda kreće oblačenje.Glavnog aktera oblače u stilu čopora u kom se nalazi.Onda kreće još jedna tuča,pa zatim lik se pita da li je moralno to što radi i naravno odluči da zajebe život sebi i drugima.Zadnja tuča.Gine lik koji je navukao našeg morona da postane huligan(može da se ubije kao u Awaydays-u, a mogu da ga ubiju kao Green Street).Lik se pokaje i vrati se starom zivotu(ali u dusi se ne kaje).Odjava.Kraj.

I.D., The Firm, Cass, The Football Factory, Green Street, Rise of the Footsoldier i Awaydays.

9
46 : 10
  1. plus, ali si ti shvatio bukvalno takve filmove. Jeste tu krv, šipka, panduri, zubi...ali gledaj to više na malo socijalni način i poremećen sistem vrednosti, ima tu mnogo više od prebijanja i engleskog fudbala.

  2. rise od the footsoldier je daleko od takve vrste filma. huliganska prica je prvih 15 minuta, posle krece prava stvar. preporuka svima, ja obozavam film!

  3. Sad sam baš stavio da se skida da vidim kakav je

  4. rise of the footsoldier je film o navijačkoj firmi koja je postala kriminalna grupa,odgledao sam svaki od ovih filmova i znam o čemu se koji radi.

  5. Green Street Hooligans, do jaja film. Otkinula sam se od plakanja.

  6. Opisao si samo GSH. Ostali filmovi su drugačiji. Odgledaj ih, Očigledno je da nisi.

  7. The Football Factory

    recimo, nema ovaj deo uopšte

    zatim glavni akter upoznaje nekog opasnog lika koji je u navijačkoj grupi.Onda krece prvi fajt u kojem naravno učestvuje naš baja.Za vreme ferke naš glavni lik se teže napali na taj način provođenja slobodnog vremena.Onda kreće oblačenje.Glavnog aktera oblače u stilu čopora u kom se nalazi.Onda kreće još jedna tuča,pa zatim lik se pita da li je moralno to što radi i naravno odluči da zajebe život sebi i drugima.Zadnja tuča.Gine lik koji je navukao našeg morona da postane huligan(može da se ubije kao u Awaydays-u, a mogu da ga ubiju kao Green Street).Lik se pokaje i vrati se starom zivotu(ali u dusi se ne kaje).Odjava.Kraj.

  8. mislio sam na to da svi imaju otprilike istu priču.evo pa pogledaj ostale prmere uvideceš da sam u pravu.
    http://www.megavideo.com/?v=JJ7WIOE1
    http://www.megavideo.com/?v=HYS8WYBE
    http://www.megavideo.com/?v=0HVV3W0F

  9. Gledao sam sve, opušteno, i imaju sličnu stvarno, nego ja serem nešto +

Omiljeno za (1)

Najnovije definicije

"Vukajlija je jedini i najveći rečnik slenga i idioma u srpskom jeziku."

ZabavniPark | 18. April, 2010.