Prijava
   

estradna umetnica

Ili ti na latinskom ''vrisca dupetaria'' je poseban ogranak populacije zenskog pola. Njihov zivotni moto je ''sve za pare, pare ni za sta'' .Posledica su veoma amoralnog i razvratnog perioda koz koje je proslo nase drustvo.Direktan produkt 90. - ih, gde izumiru svi maniri i sve normalno postaje nenormalno i obratno.Obicno su iz sela tipa ''Kasidol'', ''Ritopek'',a ako su iz Krnjace to su vec rodjene beogradjanke.Pocetak bericetne i nadasve plodonosne karijere je obicno vezan za rani pubertet i malu lokalnu krcmu gde i izgradjuju ''ime''.
Kada se proslave kupovinom lece sve kompekse(kilo zlata a nije imala leba da jede)i sl.Onda sledi podvrgavanje nizu silikonskih poduhvata i spremna da zavlada Balkanom.Krecu projekti, promocije, frljanje recima morski plodovi(odrasla na palenti), velnes, spa(kupala se u Moravi)...
Iz gledista muskarca ne mozete osporiti fizicki izgled, pogotovo kada izadju iz ordinacije.Glavni komentar je "ala bih je j.bo, ali ne bih je zenio ni za soma".I tako one postaju od malih kafanskih raspandrkaca,trendseterke novim narastajima i sire svoje steceno znanje i filozofiju zivota na mlade,koji tek grade svoj karakter, a u stanju opsteg beznadja u drzavi postaju i njihov ideal.I tako malo po malo drustvo poprima novi oblik.

Voditeljka: jel znas nesto da popravis na kolima?
Dragana Mirkovic aka "Luce iz Kasidola" : Posto vozim dzipa meni sve to izadje lepo na displeju.

Komentari

vrisca dupetaria

U "Nacionalnom parku Srbija II" postaje razgologuzena prosvetiteljka, iliti profus dupetaria. Jesi citao? :)

Читао сам први део и смејао сам се до суза, надам се да је и други такав :)

U "Nacionalnom parku Srbija II" postaje razgologuzena prosvetiteljka, iliti profus dupetaria. Jesi citao? :)

pa vidim vrisca dupetaria mi nešto poznato xD +++