Prijava

žajk solidan iritantko postao si

haha padnem bautistu za gem i Escobeda koji vodi u prvom setu 5-0 i izgubi 5-7 0-6, pa sjajno jebote

40 dina toti igra prvu.i iturbe koji se bas nije naigrao.na klupi dzeko i salah.scezni i strotman na klupi.ili u hteli da se izdrkavaju ili ih jednostavno boli kurac za ovo mrtvo takmicenje.ganjaju u italiji mesto za ls.
mislim da ih boli tuki za ligu evrope.iturbe u seriji a 33 minuta ukupno,a u ligi evrope 251.

Kakvo izdrkavanje, kakav bol u kurcu, kad vodiš kod kuće protiv jebene Austrije iz Beča 3-1 u 80. minutu, treba baš da se potrudiš da ne pobediš.

Jebem im mamu bezobraznu

Kriminal, za zatvor.

Izvini za ovaj zatvor, pseto, omaklo mi se, nije namerno na tvoj račun.

mamu im je*em, baš šteta

nemojte biti tužni prijatelj braćo dugovi, imam za sutra jedan siguran tip iz EVROLIGE koji će nam doneti ogromne novce. Glavu gore, šampioni, svakojutro kad ustanete i možete da vidite svet oko sebe, to znači da niste mrtvi, već je vaša pobeda u startu!!

jebemo sutra

шта сигуран тип, ја већ затегао басконију, барселона - фенер минус и галатасарај додатни хендикеп 1 и ето пара ла-га-но.

ja razmišljam baskoniu umesto dvojke plus, žalgiris je ubrzao malo igru ove godine na više poseda igraju ili mi se barem tako čini iz onoga što sam video protiv panathinaikosa, brok motum jebe jako

Sigurni novci
Teo 15.5 -
Burusis 13.5 +
Dibler 7.5 +
Dženkins 8.5 -
Simon 6.5 -
Dentmon 12.5 +
Antić 7.5 -
Dikson asistencije 3.5 -
Datome 11.5 +

Oce Milko doci plus danas?

Tek sam posle kafe sada preboleo Romu
Sjebala me na 2
7500 Boh kraći je

Ja jos nisam pederi rimski serem im se totiju na facu

A i ko me jebe kad sam okacio ovde sta cu igrati, idem sad da opeglam nesto sa mizernom kvotom i da okacim tiket da vidim dal je stvarno do teme

Au koji si baksuz jebote da prime 2 gola na kraju

Coa još ja ne odigram keca na sentetijen nego da daje gol. I Az da daje gol i manc i romu i olimpijakos da daje gol
I sve lagano jbt Az jebo i dade ga neki 75 minut tipa reko do jaja. Krenem za Bg bila mi upaljena navigacija jer Medak i Mirijevo slepa creva su i vidim dolaze mi obaveštenja reko ok Manč se sili sad dao 7 komada kad sam stigao imam šta da vidim
3:2
3:3
PA ULEGNI JEBATE BOG

Ta Roma je najgora ekipa. Inter bar krene da gubi odma. Romu sam pao x puta kada vodi 2-0. Bolonja bar 2 puta im jebala mamu na Olimpiku, Di Vajo mi piso u facu.

Danas igram Zvezdu plus, Milka plus, Plajsa plus. I neki fudbal.