Molim sve članove dobre volje da daju svoj prilog(koliko ko ima)da se članu Otrovu(Fade-u) ugrade silikonski implanti(ili bar njegovoj lepšoj polovini) i da nam više sjaše sa one stvari i četa. Hvala na razumevanju.
Može i u vidu plastike koju ćemo pretočiti u dve slasne dojke.
ja NE DAM ništa iz prostog razloga što onda ne bi bilo više sisa na četu i on bi tim bio zavijen u crno... ionako je prop'o ko marka u slot, još ga samo sise vade, a otrov je jedan od najkulijih likova tamo samo ga treba skapirati...
Bwahahahaha!
Smatram da su sise sastavni dio četa i da nema toga sto bi mogli dati Fejdu ili bilo kome (tipa Đeriju ovčice) da se doticna tema ukine... Slazem se s Burijem. :D
Molim sve članove dobre volje da daju svoj prilog(koliko ko ima)da se članu Otrovu(Fade-u) ugrade silikonski implanti(ili bar njegovoj lepšoj polovini) i da nam više sjaše sa one stvari i četa. Hvala na razumevanju.
Može i u vidu plastike koju ćemo pretočiti u dve slasne dojke.
Ustupam svoje gumene igracke da se istope da se naprave nove sise za fejda :)
E'o prilažem gumene čizme.
Iako ne posećujem čet baš često, al što da ne uvalim nekom bušne čizme.
ocu moci da ih pipam kad se ugrade?
Predlažem: Ristič Nebojšu-plastičnog hirurga sa Zvezdare.
Prilažem: gume, točkovi i đonovi. (sve što mož da smrdi kad se zapali)
Uh.
Fade (fejd), nesnosan, grudi...
Damn, jedna jedina asocijacija.
http://www.sxxxy.org/Scarlett-Johansson-boobs.gif
ja NE DAM ništa iz prostog razloga što onda ne bi bilo više sisa na četu i on bi tim bio zavijen u crno... ionako je prop'o ko marka u slot, još ga samo sise vade, a otrov je jedan od najkulijih likova tamo samo ga treba skapirati...
Окле је Скарлет онакву сису набавила и који је филм у питању?
Lotose, bolje daj čoveku neku drugaricu(da, ono što ima sise)ako baš ne želiš više da ga viđaš.
Skarlet volim tvoje sise.
Gledam ovu sliku vec 10 minuta i nikako da provalim dal je ovaj covek sto ga gleda Skarlet duh ili samo bled. :D
Ti to gledas? o.O :)
Pa jebes ga, tolko puta sam ga trsio na njenu sisu da mi ona vise nije zanimljiva. :DD
Bwahahahaha!
Smatram da su sise sastavni dio četa i da nema toga sto bi mogli dati Fejdu ili bilo kome (tipa Đeriju ovčice) da se doticna tema ukine... Slazem se s Burijem. :D
Fejd for lajf!
I meni je zanimljivo,ponekad i ja lično ostavim koju Selminu ili Adrianinu :D
evo fejd napravio sam ti nesto, da ne moras da se cimas dok si na vukajliji
http://lopovluk.webs.com/fade.htm