Prijava

Ево само да обавестим аудиторијум да се у недељу игра већ трећи по реду турнир фан клубова у Србији. Неколицина нас са сајта игра за поједине тимове, конкретно Хугочавез, ја, вероватно Бвлдог а можда и још неко за кога не знамо још увек. Сам турнир почиње у недељу у 10 сати, а као специјални гост појавиће се екипа Олимпије, у којој играју особе оштећеног слуха, појачане Миланом Калинићем и Александром Шапићем. Тако да бих желео овим путем да позовем све који су расположени да дођу да гледају мечеве, јер је турнир квалитетан и већ је медијски пропраћен.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2010&mm=09&dd=30&nav_id=462073

Јуве организатор? Јел то значи да имају највише навијача код нас?

Ја мислим да да. Уз Ливерпул имају сигурно најјачи фан клуб, док најбоље фудбалере има Милан и они су оба пута осојили до сад.

Најбоље фудбалере, који просечно имају 50 година, као у стварности. :))

Шалим се него, учлањен сам на фан клуб Јувеа зато што је то мој омиљени исострани тим, прво сам почео да навијам за њих, па тек онда за Звезду. (мада не осећам ништа према Звезди, нисам неки навијач) Додуше нисам нешто активан на форуму....

Изгубио сам много интересовања за Јуве после оних намештања и пребацивања у другу лигу 2006., много сам се палио тих година на њих и кад је на крају проваљено да је све намештано, изгубио сам ту драж према њима...

Ja sam generalni sekretar fan kluba navijača ipsvič tauna. učestvovali smo na drugom turniru, ali nas ima malo i jadni smo (plus ja sam bio u van zemlje) pa smo pukli k'o zvečke.

na ovom nas neće biti zbog obaveza vrsnih igrača, ali nadamo se da na sledećem turniru plavi ponovo zaigraju.

dođite na adu, tamo je super zezanjei navijanje :D

ko želi da se priključi više informacija na sajtu

Сурови, нас има тачно 6, а за твој фан клуб знам, причали смо већ. Предлажем да играш за нас ионако нам треба једна резерва. А мора неко и Шапића да чува :))

Еј, Сурови, видим да сте пријатељи са КПР-Србија, један од мојих најбољих другара је главни тамо. Знаш ли неког лично од њих?

Даље, каква је шанса да рекламирамо једни друге на сајтовима? Ми за сад на том пољу сарађујемо само са Њукаслом, али све варијанте и тимови долазе у обзир, сем Ливерпула, наравно.

ma neću ja igrati, ali potrudiću se da obavezno svratim da gledam :D

mi smo dosta neozbiljni, ali svaka saradnja je što se mene tiče super. Ja sam slabo u kontaktu sa ljudima iz drugih klubova, to sve radi najveći zaluđenik za ITFC, naš predsednik, on ga verovatno zna.

naravno da sam za uzajamnu reklamu, to je do jaja :D

сем Ливерпула, наравно.

lol

Супер, тебра! Онда ћемо све лепо да се договоримо у недељу, ако већ долазиш :)

Чуј Пекија, навијао за Звезду, а сад ништа не осећа према Звезди. Онда је навијао за Јуве па кад су отпали у другу лигу онда је престао. Јеби се Пеки и твоје навијање. ;) Ако добију Сити вечерас, вероватно ћеш да ставиш Красићеву слику на аватар. ;) зајебавам се мало...

Иначе, мислим да ћу доћи ако стигнем пре утакмице... ако будем, јавим.

Rado bih dosla da bodrim Manchester i ovog copavog Dankana kad me je vec zvao covek, ali u nedelju cu most likely biti na San Siru, imamo taj dan fakultativni izlet do Milana. :P

Самхаине, бедара ми било да навијам за тим који намести два првенства. А на Звезду се никад нисам палио, само ако бирам између Звезде и Партизана, онда Звезда.

Ja bih rado došao da pijem vinjak

Јбт, Пеки, па намештају и код нас. И Јуве је прави тим, бар не мораш да се штрецаш да ли ће да освоје, знаш да је намештено...

Какав вињак? То нико није спомињао...

П.С. Какав је то турнир без Валенсије?

Дакле, хвала Чрчили што је и јавно упутила извињење што се неће појавити. За казну мора да ми донесе дрес Лећеа од оног цигана Једе, почто његов из Каљарија имам :)))

Гвоздене, где цуре информације??? Тачно је да ми доносимо Вињак, а Њукасл гајбе пива. И тачно је да ће Александар Шапић убити бога у нама, али ћемо зато да бијемо КалЕнића :)))

Да, позвани сте сви да пијемо Виак, јебеш фудбал без алкохола :)

Онда долазим сигурно. ;)

Недеља, пре 11х даклеМ. Бићемо Хугочавез, ја и вероватно Сурови, од људи са сајта.

E jebiga, ja bih došo da sam u mogućnosti. Volim takava okupljanja, u duhu našeg naroda.

Па тис' далеко, ал'може, сви су добродошли. Е, да. И Млата долази ако се смести како ваља, пошто је сад у БГ-у због факса.

Па ја не знам да ли ћу стићи раније, долазим у току дана у БГ, кад тачно - не знам.