Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Izvolite
EDIT (kaizen): Nijedna načinjena promena nije konačna, sajt se konstanto razvija i menja. Zamolio bih da pre postavljanja pitanja pročitate sve postove u ovoj temi. Na ponovljena pitanja neće biti odgovoreno, kao i na predloge (postoji podforum za to).
Da li je moguce videti koliko je def. puta omiljenovana i da li je moguce menjat i brisati postove na forumima?
Ovo je strasno!! OSim uzasne boje sve je tako ogromno!! Ja imam prokleti netbook sa 10 inchi ekrana i nista zivo ne vidim! Oslepecu od ovoga!
Gde su nestali svi posteri koje je svaki pojedinac pravio?
I gde treba da se ide da se vide svi posteri, a ne poslednjih 10 komada?
Kako promjenuti boju sajta?Ubi me u pojam ova drečava zelena.
ne svidja mi se za sad jedino sto je mesto na kome se pise tekst bele boje, mislim pozadina
dalje, na mestu de bi trebalo da pise broj koliko sam postera/definicija omiljenio stoji upitnik a ne broj, jel to tako treba?
ostalo je do jaja, narocito ono sa privatnim porukama i snajperistima na cetu :)
Ајд' све, ал' ова зелена убиВа.
Плус, прегледност није као на старом сајту, нове дефиниције би требале да буду горе, као што су биле пре. Овако мора више да се кликће, ака се миш без потребе.
I kako mislite da se vidi svako ko je na cetu kad je jedna prokleta kockica zauzela toliko mesta?!
e da, jel ima il ga vise biti nece, sortiranje autora po aktivnosti i ostalim kriterijumima?
Gde je groblje?
Kako da promenim lokaciju i godiste?
Mogu li da se menjaju postovi na forumima?
Mogu li da vidim "najomiljenije danas" postere?
I da li ima još definicije dana i najomiljenijih postera/definicija ?
Mozda vracenje onih slicica pored imena na cetu i smanjenje one liste na cetu,barem upola da se smanji.
na koju foru se pojavljuju one "definicije" skroz dole? one sa linkovima na druge sajtove? jednom mi je iskocila abraxusova definicija
jesi to sam skupljaco ili vadi nekako sa neta sam?
svidja mi se ova twitter fora, ali mogo bi da razmislis o vetrikalnom zbijanju formata. generalno je to problem na novim laptopovima i netbukovima sa fajerfoksom i bukmarkovima itd... ima mesta u sirinu, ali ne u visinu.
http://vukajlija.com/tenk-browser
Само још једно питање.
Могу ли и како да се виде дефиниције и постери које смо ми правили?
Тј. има ли као пре листа наших дефиниција и постера?
Imam ja da pitam :
1 može li da se vidi najomiljenije danas(defke i posteri)
2 kako da vidim defke dana
3 zar nema više listanje postera po stranicama nego mora 1 po 1 O.o
4 kako se vide sve defke koje se stavljaju (a ne samo "odabrane defke")
Ako neko ima živaca molio bih odgovor.
Ајде мало пробајте да се снађете и сами :)
Pa pokušavam...al nešto mi NE IDE u 4 izjutra O.o
A i od ovog fonta mi ispadaju oči,takođe u 4 izjutra...mnogo bre sitan, a ako zumiram pejdž onda jedan skrin skrolujem 4-5x mouse scroll circles-a.
Avaj...
Imam još pitanja, ali ne u vezi nove vuke, nego uopšteno:
1. zašto se ne obrišu trajno svi dupli nalozi i oni koji su trajno banovani, nema svrhe da profili ostaju na sajtu
2. zašto se ne brišu trajno defke i posteri nego se prebacuju na groblje(što takođe zauzima grdan prostor)
PS hvala za prethodne odgovore, pomogli su :)
U, pa ima smisla, ovaj prvi odgovor, a ovaj drugi, pa može postojati nego "privremeno groblje" koje traje neko vreme(desetak dana npr) i ako se ne ispostavi greška da ode trajno, ipak sajt postoji 3-4 god, sve na froblju starije od 2-3 meseca treba trajno dati k'vragu.
Ali ok, to je moje mišljenje, a ja ipak nisam moderator, ja sam samo just another brick in the wall.
Hvala na odgovorima :)