Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
чемпти ти је рекао да ти је добра форма, камуфлирани руслиман муџах карамег каравизигот да не кажем каравлах лоло
нико се није појавио испед нигеријеске амбасаде сви отишли код француске лоло
злочини који се почине изван европе нису ни битни
koga briga za životinje u africi, ja žalim samo ljudske živote
Tomrile preglupa analogija vam je ta za Nigerijce. Ako već udarate paralele treba porediti koliko su mediji u Nigeriji posvetili pažnju zločinima u svetu, (pa i ovom u francuskoj) i koliko je događaj u Nigeriji propraćen u Francuskoj (i u ostatku sveta). Drugo, samo vaganje zločina je bezveze, svaki je podjednako gadan. Treće, i to sranje u Nigeriji su odradili muslimani tako da opet ne ide u prilog anti-zapadnjačkim zavereničkim teorijama.
Jedan silogizam:
Sve religije su sranje
Islam je religija
=> Islam je sranje
Može lock.
Пошто се многи не слажу (ни ја) да је било која религија сама по себи срање, ипак би било боље:
Сви људи су говна
Муслимани су људи
=> Муслимани су говна
kakve vi priče pušite deco
Ај ти нешто филозофски исери, ово све аматерско.
Wernere baci neki filosofski konkluz.
:D
злочини који се почине изван европе нису ни битни
http://pescanik.net/zrtve-drugog-reda-2/
Ма јесте, сад ћу још и за ескимима да лијем сузе. Не плачем ни за ким, жао ми је сваког невиног, али ми је много непријатније ако убијају интелектуалце у Паризу где планирам да путујем и пењем се на ајфелов курац и сликам диспозбл апаратом сваку канту за смеће, и који ми је узгред на 2 сома км, него ако се поубијају неки пезенти у Нигерији.
Није то питање чији је живот вреднији него шта је мени блискије. Уосталом, у Нигерији се стално убијају и наравно да се нико не чуди и не диже панику, у Европи то баш и није случај.
Pa kad bi se okupljali svaki put ispred ambasade neke afričke zemlje kad od se crnci tamo iskasape mačetama ne bi ni odlazili odatle, realno. lolo
Boli me kurac nek se rokaju.
Pa šta, tu Muhamed kao da je izašao iz Marvelovog stripa. Ispada kul.
Jest' da je off, ali moram da pitam Valdemara da li zna recept za ruski kvas.
Kontam rusofil, pa možda zna. :D
Ne mučim se da pravim bezalkoholna pića :) Znam medovinu, al to je ceo proces, i treba ga početi bar u novembru da bi mogla da se pije na proleće.
šiiti su umjereniji jer je iran duuugo vremena bio sekularna država pa mule ne mogu baš do kraja sprovesti svije svjetonazore.
zaboravljaju mnogi da iran se zalaže za jedinstvo muslimana i da svuda oružano pomažu muslimane kada god su u nekom sukobu sa drugim vjerama. recimo u ratu u bosni iran je slao ogromne količine naoružanja i instruktore muslimanima kod nas.
islam je sam po sebi problem jer je jedina religija koja zagovara širenje nasiljem i koja se nasiljem proširila. muslimani su tolerantni samo gdje su u manji. srećom kod nas ima ateista pa se možeš sa nekim i družiti. islam je sam kriv jer neće se riješi imidža koji su sam sebgi napravili.
sva sreća što se hrišćanstvo nikad nije širilo nasiljem lolo
To ti je ko da u prvom poluvremenu nema sudije i faulova, i kad izlomiš protivnika, u drugom dođe sudija i počne da svira. E neće da može rođeni.
JA SAM ROĐEN ĐE DŽAMIJE NEMA MUSLIMANE MRZIM OD MALENA!
Курац се мој није хришћанство ширило насиљем! А покрштавање варвара у време Карла Великог, само да би их покршетене лакше поробили?
E, nemoj da zaboravite da dovedete Rasnog na sledeće okupljanje. Hoću da mu posmatram facu dok sluša ljude kako pričaju a ništa ne može da skonta jer mu je vokabular uglavnom kurac i pička lolololo
Hhahahaha posle ćemo ga stavit u kavez i šaljemo ga nazad u zoo
hahahahahahah Rasni ti si najjači lik ode Allahami