Prijava

http://www.sactownroyalty.com/images/admin/finger_huge.jpg

Да ли си и ти увек готивио "српске" екипе? (сви спортови - слободно наведите неке)
Да ли и ти мрзиш Роберта Орија?
Да ли је и теби Сакраменто једина екипа из НБА за коју си истински навијао?

Ја сам навијао за све екипе у којима су играли не само Срби, него и Хрвати, кад сам био клинац. :) Типа, за Бостон док је играо Рађа или за Чикаго због Кукоча.

Пре Сакрамента сам наравно навијао за Хорнетсе и Лејкерсе због Дивца, јебига.

Uuuuuuuu, Ori, steram mu ga majke... Još sanjam tu trojku... Mislim da sam se tu skenjao gore nego zbog Mijatove prečke.

Ја сам после Мијатове пречке престао да пратим фудбал. Дотад сам био залуђеник за спорт, чак и за геј фудбал.

Од "наших" страних екипа једино сам навијао за Лацио када су играли Миха и Станковић. Кошарку нисам баш пратио када су играли Дивац и Стојаковић у Сакраменту.

Ја и данас увек симпатишем "балканске" екипе у случајевима кад играју две иначе неутралне, нпр. Шалке против Волзбурга - навијам за ове друге због Џека.

Мени се чини да је Сакраменто код нас имао подршку скоро као и репрезентација. Били су дојајна екипа, баш је штета што нису узели прстен.

А зашто не навијаш за Шалке због Ракитића? :)

У да, сећам се, колико је само клинаца имало Лацијев дрес. :)

Да бре, ја сам свој Станковићев поклонио неком млађем брату. :) Који ли сам га курац куповао, кад цео живот навијам за Јуве. :)

Заборавио сам на њега. Опет ми дражи Џеко. :)

Али бих навијао кад би играли против Бенфике на пример. :)

Ovo što Zola reče. Košarka me nikad nije preterano interesovala(sem reprezentacije), ali na Lacio sam se baš ložio, i dan danas ih simpatišem zbog toga. Mihajlović mi je bio omiljeni igrač tih dana. :) Sećam se da sam se opasno izbedačio kad je prešao u meni nikad drag Inter. Posle toga sam i prestao da gledam Italijane.

Ја сам од дресова имао дрес Дениса Родмана док је био у Чикагу, Хакима Олајџуона иу Хјустона и јебеног Дејана Бодироге. Онај репрезентативни Бодирогин дрес.

Сећам се да сам се ложио на то у петом основне, чак имам и слику са одељењем на којој носим Бодирогин дрес. Јеботе... Који сам шабан био. :))

Moj drugar je u 4. razredu imao podmajcu na kojoj je markerom napisao Rale Bodiroga ae nadmasi to

Ја сам имао исто имао Бодирогин дрес. Такође сам имао и француски дрес празан, Пјановићев дрес, ХСВ-ов дрес, а након тога када сам почео да навијам за Милан, па сам имао Шевченков дрес. Ја хтео Дидин дрес, али јебига нема. :)

Ја сам у 4. разреду имао скроз белу мајицу са крагном и "Живковић" са бројем 10 позади, написано црвеним и црним маркером. То ми је био дрес улице, био сам капитен и носио десетку, било нас је десетак и сви смо имали такве мајице, то нам је била званична опрема и играли смо уговорене мечеве у томе.

Ај нека неко то надмаши!

bodiroga i đorđević su imali najjače finte, ništa komplikovano...krene na jednu stranu, iscima protivnika, uradi roling, ili probaci kroz noge i ide na ulaz...ali treba ga baš dobro iscimati za tako nešto, meni je na utakmicama uspelo samo par puta, i to kad me čuvao centar...treba biti i brz, što je on takođe bio, sa 2m i 110 kila...

Navijao sam za Real dok je igrao Mijatović. Sreći nije bilo kraja kad je prešao u Fiorentinu. Drago mi je što ima opet Srba u Firenci.
Bio mi je drag i onaj Lacio, sa Mihom i Stankovićem.
Ove sezone me je obradovao transfer Laneta u Liverpool, ali na tome je ostalo. Rafa otišao i doveli obog mufljuza, i ovaj naš se nije baš naigrao, nadam se da hoće.

Гледао сам четврту утакмицу Даласа против Лејкерса. Што ми је било драго због Пеђе, што је коначно појебао Кобија и компанију :) Оооодавно нисам гледао енбиеј утакмицу са толиким интересовањем. Надам се да ће Далас стићи до финала, мада сам свестан да ће тамо највероватније имати улогу аутсајдера.