Imaš PVT!

1. Од свих фразмотички анестетично фрамбулантно глупих тема...

2. mi smo odavno tamo prijavljeni

3. Види краља обрисао први пост и мисли да је тиме зајебо тему. ХАХАХАХХА. Ово је ТАКО ДОБАР ШТОС!

4. Види краља обрисао први пост и мисли да је тиме зајебо тему. ХАХАХАХХА. Ово је ТАКО ДОБАР ШТОС!

Ko je doticni?

5. Jebete li išta?

6. Сад бих га линковао у омиљене коментаре и постове али не знам како да линкујем нешто што не постоји, а да постоји не би било тако добро као сад када не постоји! ЈОЈ КАКО САМ САД ЗБУЊЕНО СРЕЋАН! ХАХАХАХХААХ!

7. Persona non grata mi je ušla u nalog i napravila glupost! Zaključavajte ovo sranje, ne mogu da verujem šta se desilo.

8. Jebete li išta?

Radoznale

9. Persona non grata mi je ušla u nalog i napravila glupost! Zaključavajte ovo sranje, ne mogu da verujem šta se desilo.

Шта рећи а не спамовати... :Р

10. Сад бих га линковао у омиљене коментаре и постове али не знам како да линкујем нешто што не постоји, а да постоји не би било тако добро као сад када не постоји! ЈОЈ КАКО САМ САД ЗБУЊЕНО СРЕЋАН! ХАХАХАХХААХ!

Zato ovo može. Ne'š brišeš?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.