Tinejdžeri vukajlije

1. Ja znam da nas svi ovde mrze i diskriminišu,ali želim da vidim koliko nas je,da vidim podršku bar od svoje(niže) kaste.

EDIT: Pošto, jelte, tema postoji 'volko dugo, neka od čeljadi koja su bila u glavini ekipe na temi, su izrasla. Tako da su i oni, jelte, pozvani da sa vremena na vreme navrate, iako su postali dosadni matorci.

2. Јел се ово односи на тинејџере духом или годинама?

3. Ја сам тинејђер духом. :)

4. Ја сам тинејџер још нешто мање од годину дана, и једва чекам да престанем да будем тинејџер, да могу напокон да почнем да их критикујем.

5. Е јебига , ја духом спадам у предшколце :))

6. I duhom i godinama! PRAVDA ZA TINEJDZERE!!!

7. neek0 wAs ne mWzhi. cheeny ty Se. xD xD

8. Mrzim jebeno xD...-.-''
    I takodje :
    samo zato sto je 94% tinejdzerske populacije ziljavo, barem ostavite nas ostalih 6% na miru, i tretirajte nas kao ljudska bica sa emocijama i zdravim razumom...

9. mwa... shalila sAm se. :p

10. Tako je bre.Nema više tlačenja!I mi smo ljudi!!

11. Da se javim.

Matorci mr'šte u krevet!

12. paracinac---dobre ti defke,tis mi drugi omiljeni tinejdž-autor

13. Tinejdzeri mršćite na učenje

14. 'fala brate, trudim se. I tebi su dobre defke, posebno mi se svidjaju one za Dzejmsa Kamerona i Drustveno Raslojavanje po muzickom ukusu.

15. Studenti, mr'šte jebite nešto!

16. Чекај, а ја? Ја сам студент + тинејџер.

17. eve i ja sam tinejđer i duhom i godinama....

18. Studenti, mrs na spavanje, sutra imate ispit!!!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.