Prijava

Ma jok bre nek izgrize na tepari odmah na pocetku sve do treceg faula da povedemo samo a posle ce njihova nervoza sama da ih pobedi

Свиђа ми се како се утакмица одвија, пупупу, да не урекнем. Играчи Партизана ми делују као да су мислили да ће кидањем у одбрани у првих пар минута, уз велику буку са трибина, да се одлепе на двоцифрену предност у старту и да ће то бити довољно да се наши скроз погубе. Не изгледају самоуверено откако су наши одбили тај први напад и скроз се приближили већ у првој четвртини. Могло би ово да се преломи крајем треће четвртине.

Deluje tako, mada kako su počeli agresivno delovalo je kao da ode sigurno u petu utakmicu. Sad je sve na našoj strani, al' jebiga, i dalje mislim da smo bliži petoj utakmici, al' videćemo. I treća rešava, ako se tu neka ekipa odlepi na 6-7 razlike to je kraj vrlo verovatno.
Ali s druge strane teši kako se marjanović snalazi kod udvajanja i njegovo kretanje uopšte, ako kalinić i dženkins budu u ritmu i u trećoj to je to.

EVROLIGA BREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!

ААААААААААААААААААА

Hahahah kakvo prcanje majko mila haahhhahaahahah

Ovaj mali Mitrović je kapiten?

ал дуле бесни хахаха

Kakve mudonje mi imamo u timu

Cestitke panteri, zasluzena pobeda.
Hromozome, nemate mudonje, imate igrace od po milion dolara.

ПУШИ КУРАЦ ПЕДЕРУ

ОПААААААА

Dodji sa Dzerika da čestitaš brt pa da se važi

Skandal u Pioniru! Vujošević pesnicom udario Mirka Pavlovića?! Nebojša Ilić krvav u hodniku!

Sraman završetak duela koji bi trebalo da predstavlja svetkovinu srpske košarke. Trener Partizana Duško Vujošević fizički se obračunao sa nekim iz tabora Crvene zvezde po završetku četvrte utakmice polufinalne serije Jadranske lige u kojoj je njegov tim pretrpeo poraz, završio takmičenje i ostao bez Evrolige u narednoj sezoni. Incident su snimile i kamere Sportkluba, ali se na njima nije videlo ko je udaren. Prema prvim informacijama iz Pionira nastradao je Mirko Pavlović koga je Vujošević u hodniku koji vodi ka svlačionicama navodno udario pesnicom sa leđa?!

Tim menadžer Crvene zvezde Nebojša Ilić u hodniku je bio krvave glave pošto je pogođen tvrdim predmetom sa tribina.

Како рече оно беше један од вас јутрос? ''У победи се не понеси, у поразу...'' шта?

Како рече оно беше један од вас јутрос? ''У победи се не понеси, у поразу...'' шта?

ПУШИ КУРАЦ ПЕДЕРУ

ОПААААААА