Prijava

Пукли у Љубљани, очекивано, сад следе 3 утакмице заредом у Пиониру. Ако ту засеремо, онда не треба више ничему да се надамо. Глупи Хемофарм изгубио од Задра у Вршцу...

Vujadin Subotić, najavio odlazak. Živ nisam.

Види стварно... До јаја. :)
Питам се какав је Лешић, још две утакмице нема право да игра, онда ћемо да га видимо.

Јеб'о матер, ја немам кабловку, не могу то да пратим. Опишите бар какви су ови играчи што играју сад... не мора баш детаљно ал' чисто да знам колико смо дно дна. Да не тражим сад по форумима...

samhaine ne mozemo da gledamo ni mi sa kablovkom pošto glupi sbb ne daje više arenu

Ја сам купио сезонску, тако да сам гледао ових пар утакмица у Пиониру, а на Арени још нисам налетео на пренос када смо гостовали.

Овако: Марш добар, најконстантнији. Јанг - уме супер да одигра, али и да се испромашује само тако. Мајлс има масу, слабо скаче, али одлично гађа споља. Недовић може више - често упадне у проблем са личним грешкама, мада је ту више кривица судија који нас зајебавају опако. Дрча ми се не допада, испуцава се и лош је у одлучујућим нападима (бар за сад). Николић ми је сасвим океј. Милошевић би можда требало понекад да преузме одговорност, ипак је маторац за те клинце, иначе задовољава. Радосављевић и Балабан - лоши, ништа. Онај клинац, Цветковић чини ми се, још је млад, али чини ми се да има потенцијала. То је ваљда то, не знам да ли сам заборавио некога. Шут нам је, уз неискуство, највећи проблем, спољна линија је ужасна по том питању, немамо ниједног поузданог бека шутера. Скок се поправио у односу на прошле сезоне.
Верујем да можемо да изборимо опстанак.

http://www.sportal.rs/news.php?id=41796 eh,sad sam se setio one sezone i Drobnjakove trojke iz auta,ne mogu prežaliti što nam i tada ukradoše titulu...One sezone kad je Pešić bio trener bilo 3:2 na kraju za grobare a suđenje kriminalno,nisam video utakmice na kojima su više sudije dopuštale nekoj ekipi da igra oštro a da ne sviraju faul kao tad Partizanu što su dopuštale...

Судије нас и даље јебу... На пример против Широког смо шутирали 7 слободних, а они 32...

Realno, Zvezda ima mnogo mladu ekipu, i nisu spremni za NLB ligu, verovatno ce da ispadnu, ali nema veze, bolje je da igraju sa nasim Napretkom, FMP-om, i ostalima, nego da se brukaju u NLB.

Паде!
Не испадамо, а-а.

Ок, сад сам сигуран да је Мајлс петица са најбољим шутем у Европи. Суботић се опростио уз вероватно најбољу партију ове сезоне. Јесте досад био никакав, али смо сад са беком мањка... А чуо сам причу да ће Бакић можда да пропусти целу сезону. Ваљда није истина.
Солидно одиграше, онако како су реално и морали пред пуном халом. Следећа на тапету је Будућност, биће зајебано.

Jel može neko meni da kaže čemu taj bojkot, i kad je to počelo?

Навијачи желе да отерају људе који су већ дуго у клубу, а ови неће да иду. Ја мислим да их неко плаћа, да је то страначки.

Pa jel nije došlo do promjene skoro, kad su mijenjali nešto u upravi?

Има ту неких људи који су вазда у клубу.
На пример, овога као да су родили у Пиониру.

http://www.kkcrvenazvezda.rs/images/strucni_stab/nesa_ilic.jpg

Сад видим да је баја дао 71 поен на једном мечу, рекорд у југословенској лиги.

Ја мислим да их неко плаћа, да је то страначки.

Ne lupetaj gluposti.

Можеш ли онда да ми даш објашњење, по могућству мало информативније од овог:

http://www.delije.net/forum/viewtopic.php?t=8545

E Stivene, svaka čast. Ja sam zbog ovoga i pitao, nije mi jasno bilo, nikako.

С једне стране, добро би нам дошло организовано навијање, значи доста тиму, врло тешко би нам и најјаче екипе односиле бодове из Пионира. Партизан у Евролиги је најбољи пример. Са друге стране, бар не морам да певам о Урошу Мишићу и Тадићу. Можемо и овако.