Prijava

Jel protiv Budućnosti u BG-u ili u gostima?Počinjem da idem na tekme,juče sam imao obaveze pa nisam mogao,kažu mi ortaci da je fantastično bilo.

У Београду. Биће до јаја атмосфера, ако опет пусте бесплатан улаз, иначе ће бити 3-4 хиљаде људи. Можда пет.

http://www.sportal.rs/news.php?id=42575

Боље икакав бек, него никакав...

Чујем сад да Суботић остаје до краја сезоне.

Да, на то се односио мој претпоследњи пост.

Извини, не хтеде да ми отвори линк, често ми се то дешава са спорталом...

Бојим се да ово потврђује ону гласину да неће Бакић заиграти ове сезоне.

Јебига, шта ћеш...

Добио сам карте за ложу. Баш добар поглед. Е сад, да није десило оно што се десило, сада бих у полушаљивом тону називао Милана Калинића и Дејана Цукића баксузима. Навијање никако да крене, није ми било јасно шта са дешава. Вође, та плаћеничка говеда, дошли су на трибину да ЗАБРАНЕ да се навија! Еј вође ти бране да навијаш за свој клуб, па где то има?! Мрш стоко! Мрш! МРШ!!!

A što sad brane koji kurac?

Зато што су видели да је био пун Пионир на прошлој утакмици, као и навијање током целог меча. Да сам био на трибини крај тих мајмунчина, мислим да бих се онесвесио од муке.

Čekaj, ne znam pozadinu priče, zašto uopšte bojkotuju navijanje ?

Из неких својих интереса, сигуран сам да су новчани.

Jebiga, ne podržavam to, ali da ekipa ne može da jednog igrača zadrži 2 godine, i tako unazad ihahaj, to je loša politika kluba, treba i po tom pitanju raditi nešto...

Зајеби овакав бојкот! Хоћеш да тераш управу? Напуни Пионир сваки пут и терај их! Кад су год терали управу из фудбалског клуба, север је био пунији него иначе. А не да због оваквих ствари пукнеш једну од најбитнијих утакмица у сезони, говеда! Идем да ударам главом о зид, враћам се за минут-два.

Eto, to je dobar vid borbe, samo je trebalo tako dosta ranije, zar ne? I trebalo je dosta ranije skontati kako i zašto te vođe navijača ne rade ono što bi trebalo.

"Доста раније", па није ни почело... Кажем ти шта раде, читај.
Сконтали су многи одавно, само што има неких који слепо прате вође, а кад се деси нешто овако, па већи број људи крене да кулира њихова наређења, видиш и сам шта се дешава...

Чуо сам причу, у сезони кад је био Пешић, да су размишљали да дође прва и друга екипа да отерају људе батинама са трибине. Просто не могу да дођем себи...

Елем, утакмица лоша, заслужено изгубили. Баш им ништа није ишло, испадају им лопте, промашују зицере, а атмосфера таква каква је... Надам се да ће доћи себи до утакмице са Будућности, али нисам превелики оптимиста.

Znam da je ovo sramota i za klub, i za upravu, naravno i za navijače kojima se manipuliše...