Prijava

Ma daj Dože, mani se suđenja, svega ti.

Iako je stvarno meni u prvi mah delovalo da je Tadija baš debilski pokušao da iznudi faul, na usporenom snimku se pokazalo da nije bilo tako.

Све је кренуло после Дионисијевог поста где је дечко у афекту рекао неке ствари и између осталог да му пун кофер баскета и Симоновића генерално те да ће од сад пратити само ногомет. Ја, Шоми23цм и не знам још ко смо се надовезали на то, углавном кроз зајебанцију. Нема потребе да будеш пријемник ко ових пар пацијената и да молиш неког да не долази на тему.

Проблем је у томе што знам да у тој вашој зајебанцији има доста истине. Сутра да се распадне екипа и скрпи се на једвите јаде нека у којој ће Урош Николић да делује као Кевин Гарнет поред осталих играча, екипа која ће да се бори за опстанак у Јадранској, ти и армија сличних не бисте ни извештаје са мечева читали, а о неком случајном одласку на неки меч да не говоримо.

Ако уопште знате ко је Урош Николић.

Naravno da je glupo pričati o suđenju kao faktoru koji je bilo šta odlučio, to je samo kap u okeanu.
Htedoh da napravim reakciju o Radonji sa onim lemurom što razrogačuje oči...

Ако уопште знате ко је Урош Николић.

To onaj što je igr'o u Hemofarmu i Radničkom :)

EDIT: I Igokei

Урош Николић! Где се њега сети? Био је отишао. чини ми се, у МЗТ после нас.
Па Филип Шепа. Шта би с њим? Је л' се опоравио? Имао је тумор носне хрскавице прошле сезоне.
Па Сава Лешић, па Борис Савовић, Немања Недовић, Страхиња Драгићевић, Ђорђе Гагић... ко да их све попамти? Последњих година су нам се играчи мењали као на траци.

Stevane, naravno da bi opalo interesovanje. Logično je da Mančester ima više navijača nego Rekreativo sa Lauša, BL.

Hvala Bogu Filip Šepa je dobro, čak je i ponovo zaigrao ove sezone.
Ako mislite da ćemo sledeće godine imati jači i skuplji tim nego ove, grdno se varate. Naprotiv. Upravo u tome je, pogotovo ove godine, ogromna razlika između plasmana u EL i neplasmana.

Možda budu neka pojačanja za ovaj kvalifikacioni turnir, pa ako se ne plasiramo, onda rasulo.

Ako mislite da ćemo sledeće godine imati jači i skuplji tim nego ove, grdno se varate. Naprotiv

Баш то. Пре ће било који странац у Евролиги да игра за Будивељник, Зелену Гору или Стразбур пред 2 000 људи, него у Еврокупу пред 20 000 навијача.
Па наши млади играчи ће пре да пређу у неког евролигаша него у Звезду, ако не игра Евролигу. Нисмо ми Руси да па да можемо да улажемо велике паре у екипу која ће да јури Евролигу преко Еврокупа. Многи играју и за мање паре само да би играли у Евролиги.

Ја чекам да се Човић огласи. Одговорност је његова. И за прошлу, и за ову сезону, али и за следећу. Кад нешто радиш или га ради људски до краја (освоји Еврокуп, освоји АБА Лигу, освоји домаћу титулу), или немој да га радиш никако. Ово је као кад помузеш краву, па крава шутне канту.

Šalabajzer

Stevane, naravno da bi opalo interesovanje. Logično je da Mančester ima više navijača nego Rekreativo sa Lauša, BL.

Па ја стварно не могу.

Добро, дешавају се овакве утакмице. Јесте да се нама увек десе у најгоре време али јбг. Бар се видело ко је пичка, а ко пичку лиже. Сад сам превртео на прву страну тему, време кад смо се борили за опстанак. Јебеш га, ти момци су бар имали чуку иако су били оперисани од кошарке.

Него, и даље је ово добар тим, фали још пар играча да би био одличан. И наравно, бољи тренер. Подржавао сам Радоњу али једноставно, није успео да се докаже. Имао је већ брдо шанси.

Fendere ćoki se još pre meča oglasio i doduše mora se priznati da je u pravu da ovakav sistem nije pravedan jer samo jedna utakmica odlučuje.Al ono tako je već godinama i šta je tu je.
Najbolje ekipe su uvek najbolje kad je najpotrebnije to partizan pokazuje godinama a nadam se da će i danas.Zvezda je recimo sasvim druga priča kidali su tokom cele sezone i kad je bilo najpotrebnije protiv uniksa i juče nije ih bilo na terenu.Čak ste se i sa smešnim budiveljnikom mučili.
Pritisak tu jeste faktor al zato je tu trener da te rastereti a radonja to očigledno ne ume

Један коментар са сајта Б92, чисто да остане забележен.

Delije nisu navijači Zvezde. Delije su navijači Delija, jedna autistična grupa koja je sebi dovoljna. I da nema Zvezde, oni bi se skupljali i pravili koreografije zbog sebe, a ne zbog Zvezde. Njima je važnije da po Bloku 21 kače rusku zastavu nego da pomognu svom klubu da se izbori za Evroligu. Aj zdravo.
(Mare, 25. april 2014 09:33)

Што се тиче те приче за бојкот, па какав црни Кикановић? То су приче за будале. Већ неће пичке да се цимају, не може се одржати тај број и квалитет и на фуци и баскету. Оде цело радно време. Јбт, ја сам мислио да то сви знају.

Плус што већину заболи за кошарку. Фудбал је приоритет. А и верујем да је боље плаћен.

паре су у питању, не принципи

Meni se ohladila glava. Realno, zasrali smo, ali nije jos sve tako crno. Imamo sansu preko kvalifikacija, nije prevelika, ali je imamo. Iskreno mislim da se treba zahvaliti Radonji na saradnji, u najbitnijim tekmama, igrali smo najgore, a to ne sme da se dopusti.

S' obzirom da nasa liga, sem prestiza, nema nikakvog znacaja, meni ne bi bio problem da gledam kako Partizan uzima 13-14 put za redom titulu, ako ce da dovedu trenera koji ce do kraja sezone da vidi ko mu treba za sledecu, a ko ne. A mislim da to svi vidimo.

Jebacemo kvalifikacioA!

Мењање тренера на крају априла, то баш делује као добра идеја.

Нелсон и Голубовић изабрани у прву петорку Еврокупа.
http://www.eurocupbasketball.com/eurocup/news/i/136252

Pa sta mozes da izgubis, osim domace lige, koja je u potpunosti nebitna, stvar prestiza? Nego kad da ga zamenis? Kada ispadnemo od Banvita ili Solea u prvom krugu kvalifikacija?