Prijava

Знамо да владају веома подељена мишљења о томе који је глумац најбоље одиграо улогу најпознатијег агента. Па бих вас замолио да се изјасните о томе.
По мени је Данијел Крејг најбољи Бонд, други би био Шон Конери олд скул шмекер, а Роџер Мур би по мени био промашај.. тотални промашај...

Молим, без спема..

Po meni najboljeg Bonda je odigrao Son Koneri. Nista ne prevazilazi original. Posle njega je Pirs Broznan, koji je ujedno i odradio Bonda najvernije Sonu.

Koneri je najlaf, to stoji, ali mislim da je Pirs bolje odigrao Bonda. Ostale, po mom mišljenju, ne vredi ni razmatrati.

Pa zavisi sad. Novi Bond se razlikuje i po konceptu i formi od starijih, baš kao i novi Betmen od starog. To su bar po meni mešanje babe i žabe sada. Mislim ipak da je Krejg najbolji (realniji) Bond, ali neće nikada dostići slavu i popularnost, kao i reprezentovanje oldskul Bonda na onaj način na koji je to Koneri maestralno, onako, muški odradio. Bond je sada prosečan akcioni triler sa izblajvanom tematikom, doduše, bolje odrađen od većine sličnih filmova. Isto kao i Die Hard 4. Da ne znaš da se lik u filmu zove Džon Meklejn i da ga ne glumi Vilis, ne bi ti na pamet palo da pomisliš da je to Umri Muški.

Koneri.Oni sa Pirsom su vec poceli da lice na svaki drugi americki akcioni.

1. Koneri - oblikovao je to ko je Bond
2. Brosnan - Zaista dobro odradio posao kao 007
3. Timoti Dalton - OBJASNIO u Dozvoli za rokanje
4. Danijel Krejg - Nije loš za plavušana
5. Džordž Lazenbi - Jednom ali dovoljno xD
6.
7.
.
.
.
1 000 000. Rodžer Mur - OGAVŠTINA

Ja se apsolutno slažem s vama, Koneri je faca ali je Pirs bolje odglumio Bonda. Baš zato što je pičkica, njemu je trebalo više truda da odigra tu ulogu.
Koneri je rođen za Bonda, kralja Artura i slično.

Brosnan, pa Koneri. Pa zilion praznih mesta, pa ostali.

Meni Brosnan pa Koneri, kod ovog poslednjeg mi se ne sviđa što psuje, ne leži Bondu.

Krejgovi filmovi su mi najjaci tj ova poslednja 2. Naravno Koneri je faca bio i ostao, a Brosnana ne gotivim nikako.

1.Brosnan

-Iako je Koneri original,nekako mi je pirs bolje ujedinio koncept ženskaroša i hladnokrvnog ubice.Baja ne mora da ga vadi dok puca

2.Koneri

-Teškog srca sam ga stavio na drugo mesto

3.Rodžer Mur

-Ja ne kapiram što ljudi misle da on nije neki Bond.Da ga tad nisu smatrali za muškarčinu,ne bi on snimio 8 filmova(Isto kao Šon)

4.Timoti Dalton

-Onako,nije loš,ali koprca se u ulozi,ne zna šta ga snašlo

5.Lazenbi

-Jednom je bilo dovoljno.STe znali da uopšte nije britanac,nego australijanac,i da nije glumac,nego zidar?Ali opet je bolji od Krejga

6.Danijel Krejg

-Prvo,da se razumemo,ja Krejga gotivim kao glumca,ali gej osobe jednostavno nisu za Bonda.Mašina za ubijanje,a ne prefinjeni tajni agent.I peder!!!Ali otkad on glumi,ja sam presto da pratim Bonda.

1. Danijel Krejg
2. Pirs Brosnan
Ostali nisu vredni pomena.

Некако баш готивим Далтона. Јест да изгледа као невинашце,али ипак задржава неку ауру мушкарчине.

1.Koneri
2.Mur

Koneri jer je oblikovao bonda kao sto neko rece.
Mur mi je nekako drag.

A sto se tice Brosnana, vec sam rekao da je Bond poceo da lici na svaki drugi akcioni film dok je na njega dosao red.

Niste mi jasni vi koji Krejga stavljate na prvo mesto.
Kako neko ko dodje skoro 50 godina od nastanka bond filmova moze uopste da udje u uzi izbor?
To je kao kad bi npr. rekao da je Gas Dzi bolji od Rendija Roudsa.
I slazem se da je Krejg peder.

Meni jedino Ladenzbi nije uopšte bio za ulogu Bonda. A o ostalima: Konerija i Mura gotivim zato što su oni jedini u svojim 50-im glumili Džejmsa i dobro su se pokazali, Brosnana zato što je imao kul fore, a i u filmu 'Zlatno oko' je uspeo da stigne avion u padu i da poleti (ko u filmu, zar ne? :)), Daltona zato što je smuvao čelistkinju (meni su one dobre ribe), a Krejga zato što ima najbolje cice. U skraćenoj verziji, gotivim ih zato što arče.

Конери и Броснан. Роџер мур је ипак Светац, остали и овако и онако. Крејга нисам гледао, а не верујем ни да ћу гледати, јер се много мршти и уопште ми не делује као Бонд. Пре као лик кога Бонд треба да убије на крају филма.
Од наслова, највише волим Голдфингер јер је најкуљи, и Златно око, јер је први Бонд филм који се појавио кад су мене заинтересовали филмови.