ljudi molim vas pomagajte :D

1. ako vam nije problem samo da odete na ovaj sajt http://www.top10statusa.com/ i da glasate za moj status... ako ikako mogu da vam se oduzim ja cu se oduziti inace ja sam Boris Milisavljevic a status je 18. Boris Milisavljevic: Kakvo je vreme doslo, ne platis struju, dodju pa iseku ,ne platis telefon-iseku, ne platis vodu-iseku..pravo da vam kazem, ziv sam se isprepadao, nisam platio alimentaciju? :D hvala u napred... nadam se da vam nije tesko a ja zbig tiga mogu da dobijem zvucnike:D

2. Теешкоо јееее...кад неког ВООООЛИШ

3. брате да ли нас зајебаваш??

4. Eto,od mene si dobio glas,ali ne mogu da verujem kakva takmicenja postoje....Strasno...

5. pa ko ce mi pomogne ako necete vi ovde :D obecavam da cu rokam samo plusove na postere i na defke XD

6. Tovari! Samo tovari! Gasna komora.

7. Imala sam dobru volju, ali ne, ne mogu...izvini. :)

8. Ovo je već druga genijalna tema danas! Ploooooodi!

9. dado ti plus,al da glasaš za mene na izborima :)

10. Дао сам ти глас, ПЛУСИРАЈ МИ ДЕФКЕ ХААХАХА

11. ocekivao sam da ce da pise...nestala mi je definicija

12. ozb uclanis se u grupu... nadjes neki status i ako ti ga admini grupe stave u top 22 ili koliko ih vec ima onda se glasa mesec dana i dobijes neku zajebatu nagradu :D sad su to zvucnici a prosli mesec bila neka tastatura... a meni bas pre neki dan moji crkli pa me muka naterala da moljakam XD hvala svima :)

13. Budes li mi plusirao defke,prijavicu te na temi za hejtere.Sad sam video stanje,bude li se rapidno promenilo,ugasio si.

14. a mogli bi smo napravimo zajebanciju mi sa vukajlije stavljamo statuse pa kome prodje svi mu glasamo ... ima nas :D

15. Ahahahahhahaha! Neko stavio JTU-a na status! Ja glasam za JTU-a!!!

16. Мого би ти да ми плусираш дефке хахааххахаха

17. covek tri dana na sajtu i vec nas organuzuje....e to je duh...apelujem da kajzen daje bar polovne zvucnike za def dana

18. I meni, glasah sad.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.