Bag: Datumi

1. Umesto datuma,piše : pre NaN dana. Nadam se da je to samo zato što koristim Explorer,ako nije,molim da se sredi.

2. Због Експлорера је.

3. Podesi vreme, datum i vremensku zonu.

4. Jeste, stari eksplorer je u pitanju vjerovatno.

5. Meni piše normalno namesti datun u donjem desnom uglu tvog ekrana tj.monitora iliti ako hoćeš plazme mislim da je neko već pitao i tako se rešava

6. e meni sad piše "pre NaN dana" a nije tako bilo juče... znači nije do mene... (joj kako se osećam dezorjentisano...)

edit: super je ovo "teme na kojima sam učestvovala"! :)

7. Hmmm... jos je neko ovo prijavio... Koliko vas je sa ovim bagom?

8. lemaja idi na hrom privremeno tamo radi :)
    edit kaizene meni je isto ovaka al samo na mozili na hromu radi

9. Ne pise ime osobe sa kojom seksualno opstimo preko pvt-a! Samo ime poruke!

10. i to što pifnica kaže samo ime pvt-a

11. I meni prikazuje NaN dana svuda. (Koristim Mozillu.)

12. Ja koristim Mozilu i piše pre Nan dana...

13. E, i meni koci pomalo. I nisam PIFNICA bre!

14. e da, u hromu pokazuje, u mozili i eksploreru ne

15. Ok. Sredicu to za vreme u Firefoxu, i ovo sto koci malo (najvise na forumu i strani sa autorima).

16. Kad već prijavljujete, ja imam problem sa ocenjivanjem nekih defki, bez obzira na ocenu (+ -) samo mi se pojavi neki kružić umesto skora, posle kad se vratim na tu defku stoji mi neocenjena.

17. u hromu se otvara mnogo sporije negu u mozili, eto to sad primetih....

18. I ja imam problem sa vremenom, a bogme i ovo sto je Straja reko.
    edit: da, definitivno je mnogo sporije preko chroma

19. Најјаче је што је мени тако одувек тј. од кад је нова верзија сајта у функцији, па се нисам бунио, не знам што је вама то толико зезнуто...

20. лол, урош нуме да инсталира други браузер :р

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.