Svi pljuju, a ja gotivim...

1. puste grandžovce i isključe mozak.

глупо је слушати Прл Џем са искљученим мозгом.

2. Pa ono i jes, jer postoji čitava plejeda bendova koji su bolji od njih no narod mrzi da ih traži po internetu.

3. vladiku Pahomija...

jako kul covek...

4. ху д фак из владика Пахомије

5. ne znas ko je vladika Pahomije?

6. не знам ко је владика Пахомије
    да ли би био љубазан да ме просветлиш ко је владика Пахомије

7. Џорди, то је свештено лице оптужено за...кхм...болест најмилију.

8. Dzordi, pusti Celuloida, prica napamet..

vladika Pahomije vrh faca ali sluge vatikana i zapada oce da upropaste nasu spc i sveu pravoslavnu veru pa smisljaju optuzbe lazne na jednog od najboljih ljudi u celoj vaseljeni...

9. vladika Pahomije vrh faca ali sluge vatikana i zapada oce da upropaste nasu spc i sveu pravoslavnu veru pa smisljaju optuzbe lazne na jednog od najboljih ljudi u celoj vaseljeni...

Него шта, педери једни... лололололо педери

10. to, to, pederi bre...

a posle kao nisu oni nego mi...

a mi u stvari nismo,mi, nego oni su mi i onda mi hocemo da ne budemo oni a oni bi da mi budemo oni i onda izmisljaju lazi....

a vladika Pahomije dobar covek skroz...mek ko dusa...

11. a mi u stvari nismo,mi, nego oni su mi i onda mi hocemo da ne budemo oni a oni bi da mi budemo oni

пфффффффффхахахахахахахахаххаха

12. Salmonel
    anchy:)

+1

13. Klasičnu muziku, Balaševića...

14. Stefana Kostića, ne znam što tolko napadate tog dečka, kad realno ima mnogo gorih moderatora

15. Sad vidim da me neko gotivi, a taman sam htela da napisem "mene".

16. Хахахахахаха, ја баш не готивим себе... Ја обожавам себе! лоло

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.