Vukajlija - The book

1. Prvo da pitam - Da li postoji? A ako ne postoji dali je u planu izrada... Tipa the best of pa po godinama...

2. Ajde uzmi 20oro nas da pregledaju definicije od 2007. pa na dalje , i da izvlace one koje stvarno odskacu , da vidis kada bi bilo gotovo ;)

3. Ja imam sve izvučeno. Dve knjige gotovo zrele za štampariju. Mada mislim da bi se Kaizen naljutio. :)

4. Нема шта , почињу да се убирају плодови рада ....

5. Bilo bi lepo , kao pravi recnik onako po abecednom redu .

6. al' da turite neku moju da imam da se pofalim na babu mi. čak i ona počinje da gubi veru u mene ovo će je povadi.

7. Bar od prvih 2000 autora pa od svakog po jedna . I jos 1000 - puna kapa :D

8. Uđete lijepo u kaizenove omiljene, i ako vas ima... sigurno ste u knjizi :)

9. U planu...

Samo da ne bude biće

10. Facafacaa

Uđete lijepo u kaizenove omiljene, i ako vas ima... sigurno ste u knjizi :)

e odlične definicije ima u odabranim....

11. I ja sam uletio da vidim čega ima. Bogami, mašala. Pešes komada sam turio i sebi.
    Zapata, nešto te nisam primjetio, no mojih ima tri. Da se zna čija će baba biti ponosna :))

12. Моју да турите обавезњак

13. Фацо, и моја ће! Нађох се и ја :)

14. Amin, brate! Inače to ne bi bilo to :)

15. одо д'обрадујем бабу, даће бог да тутне коју црвену у џеп! :)

16. Ja sam prvi koji je bacijo ideju tako da ako mene ne bude bilo mislim stvarno....

17. E jebiga Edi GAZDA nije komentarisao ni na onoj temi na na definiciji :D

18. Za to skidam kapu. ;D

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.