Vukajlija - The book

1. Prvo da pitam - Da li postoji? A ako ne postoji dali je u planu izrada... Tipa the best of pa po godinama...

2. Ajde uzmi 20oro nas da pregledaju definicije od 2007. pa na dalje , i da izvlace one koje stvarno odskacu , da vidis kada bi bilo gotovo ;)

3. Ja imam sve izvučeno. Dve knjige gotovo zrele za štampariju. Mada mislim da bi se Kaizen naljutio. :)

4. Нема шта , почињу да се убирају плодови рада ....

5. Bilo bi lepo , kao pravi recnik onako po abecednom redu .

6. al' da turite neku moju da imam da se pofalim na babu mi. čak i ona počinje da gubi veru u mene ovo će je povadi.

7. Bar od prvih 2000 autora pa od svakog po jedna . I jos 1000 - puna kapa :D

8. Uđete lijepo u kaizenove omiljene, i ako vas ima... sigurno ste u knjizi :)

9. U planu...

Samo da ne bude biće

10. Facafacaa

Uđete lijepo u kaizenove omiljene, i ako vas ima... sigurno ste u knjizi :)

e odlične definicije ima u odabranim....

11. I ja sam uletio da vidim čega ima. Bogami, mašala. Pešes komada sam turio i sebi.
    Zapata, nešto te nisam primjetio, no mojih ima tri. Da se zna čija će baba biti ponosna :))

12. Моју да турите обавезњак

13. Фацо, и моја ће! Нађох се и ја :)

14. Amin, brate! Inače to ne bi bilo to :)

15. одо д'обрадујем бабу, даће бог да тутне коју црвену у џеп! :)

16. Ja sam prvi koji je bacijo ideju tako da ako mene ne bude bilo mislim stvarno....

17. E jebiga Edi GAZDA nije komentarisao ni na onoj temi na na definiciji :D

18. Za to skidam kapu. ;D

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.