Prijava

Ni na kraj pameti brt. Ne bih znao.

http://www.whatismymovie.com/
Zapravo radi,nasao malocas film koji mi treba.

thilmo, u pitanju je serija EZEL, nema na čemu

zaklo je pile na kraju

Evo ja imam jedan:
Akcioni film, otprilike visoka B produkcija, reko bih iz kasnih devedesetih, znači nije neki noviji, i nije neki od ovih najpoznatijih. Gledao sam pre više godina, mislim na onom starom Foxu, ne ovaj fox nego ono što je bilo pre Prve.
Radi se valjda neki lik kao neki agent ili nešto, na početku filma ima kao neku akcionu scenu gde su neke eksplozije nešto i on preživi. Nakon toga mu njegov šef (valjda je to) da da popije viskić ili neko drugo pićence u kancelariji, a ustvari mu je stavio u piće neku supstancu/otrov od koje polako gubi sećanje, jer šef hoće valjda za nešto da ga zajebe. Uglavnom, sećam se da valjda nakon nekog vremena on i njegova žena/ devojka počnu da provaljuju o čemu se radi, a onda šef ubrizga i njegovoj ženi taj otrov, kao hoće da joj da nešto a nosi skrivenu iglu sa otrovom u ruci i onda kad je ubode kaže 'mora da ste se ogrebali o moj prsten'. Inače na kraju filma valjda njih dvoje pronađu serum za to, a taj završni deo filma se dešava u nekoj šumi, ne u gradu, i ima neki helikopter nešto.
Znači film je akcioni, nije jedan od ovih novijih tipa Džejson Statham iz 2010 i slično, i sigurno nije npr. Total Recall ili Memento, za te svako zna.

Brate, postavi bolji video, ovaj ima mnogo seckanje.

Blek ne radi ti ovaj sajt, kucao sam “people fight monkeys” i nije mi izasao film Planeta majmuna. Inace ako nekom treba profesionalni tester vebsajtova nek se javi u pvt

sta je to tester veb sajtova prvi put cujem za to

sta sve nece da izmisle

nanu mu jebem razmisljam se nesto, sto bi volo da znam da pevam ko slavko stimac

bas mi on pao na pamet juce.setio sam se kad u nekom filmu zove neku jaglinku.jaglinka, jaglinka

jaglinka a on navalijo

Е људи. нека сцена ми се мота по глави. Домаће неко срање, мислим да је у Београду снимано. Као фазон, нема струје, а телевизори раде. Улази нека жена у собу и пита зашто не упалите светло. Па нема струје. Па како телевизори раде. Тај неки фазон. После и спикер на ТВ каже - невероватно, немате струје а раде вам телевзори. Зна ли ко о чему је реч?

Mislim da je reč o jednoj epizodi otvorenih vrata. Posle se neko od njih svađao sa likovima na tvu pa oni došli na gajbu i prebili ga ko konja.
Agencija za sis >>>>>>>>>>>otvorena vrata

ne znam koji bi to film mogao da bude, zikina dinastija nije sigurno

Nije film nego serija i nije sranje nego Otvorena vrata, epizoda Trinsi sistem

https://www.youtube.com/watch?v=CR0Rce1Hz6Q

Mada si izabrao jednu od lošijih epizoda, hteli su kao nešto da kritikuju vlast, kao nema struje, a tv radi, medijska kontrola i gluposti, usiljeno bezveze.