Prijava

Smara ono otvaranje linkova po čatu, i zauzima mnogo. Mislim na slike i na jutjub klipove koji se otvore, a slike pogotovo ako su dugačke, idu u pm i to jako iritira...
Znači, predlog je da se na čatu samo pojavljuje link do toga, što god to bilo...

Једино можда за гиф слике, оне јебу кеву конекцији

Brate kad navrnete svi da kačite jutjub klipove po čatu, smara namrtvo, i to se radi usred priče, i jako je dosadno.

Значи ВЕЛИКО за. Дођу људи и крену да смарају са тим, ај ОК, ставиш један-два снимка, али десет је већ превише. Или у сред неке приче, дође Чарли и постави слику своје поломљене грицкалице за нокте уз коментар "какав сам мајстор."

Ја би ово применио над гифовима, и клиповима које Пекку поставља.

brate, znači, klipove ionako niko ne gleda, ja sam kliknuo na 10 klipova otkad sam na vuki iskreno.... Možda bih prije kliknuo da ne znam što je link.... i to smara, neko i ne čatuje, samo misli da ću ja da se oduševim njegovom muzikom koju on postavi onako jer mu je dosadno, ma daj.

evo upravo sad se desilo...

minus, jer kad krenete da pricate uglavnom smarate a to ne moze da se zabrani, tako da ne trebaju ni klipovi da se zabrane, narocito kad neko ima neki pametniji klip da metne, a necemo da se lazemo ima ih.... npr. vejva za onu promuklu francuskinju na koju ( mislim na pesmu ) se nalozilo pola vukajlije....

- :)

protiv...ali bi bilo dobro da sa strane pored ceta postoji mesto gde automatski salje klipove i slike....kao uporedan cet samo za to...ako me razumete?

Ma da, Mira je dala jedan klip i to je sad razlog da se ostavi otvaranje klipa na čatu....
Brate, ne razumijem što vam baš treba otvaranje one kocke na čat, nije mi jasno...

Protiv. Kako onda da kačimo pornjavu?

Imaju temu na forumu nije mi jasno što kače na čet
mršćite na forum

mršteeeeeeeeee mršteeeeeeeeee

E, ja sam za. Ko hoće da pusti moj klip, pustiće ga i ako je samo linkovan, a tako bar neću daviti ostale, a imam maniju da kačam svašta.

Za za i za!!! Prvi ponekad pretjeram sa tim klipovima i hoću da mi neko zabrani jer stvarno smaraju a sada za slike ne bi trebalo to da se radi jer se nekada može napraviti zajebancija sa sličicama , mada i njih treba ograničiti ako se može ikako. Npr da možeš postaviti sliku svakih 15-20 minuta ili tako nešto.

Za za i za!!! Prvi ponekad pretjeram sa tim klipovima i hoću da mi neko zabrani jer stvarno smaraju a sada za slike ne bi trebalo to da se radi jer se nekada može napraviti zajebancija sa sličicama

ovo

To z asličice je tačno, ali treba smanjiti i njih