Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Sakate spiči sunce, plakaćeš za plavom kosom.
Hahahah, neću sigurno, znam. :)
I lepa ti je kosa, nije zilj nit' muvačina. Vi'm da s' udata, pa se ograđujem da ne dobijem batine, lolo :)
Hahahah, Duče nekog da bije? Neće da se desi. lololo
I hvala na komplimentu. :)
Извини шо се убацујем вако, него мислиш да џимејл маље багује од скајпа? Ја сам испробао једном гугл-ток и није ми се свидело. Али скајп је постао жешће њесра...
пробајте ''oovoo'' тако се зове програм, мени је океј али није много познат
Mesecka, jesi ti znala da te Duce vara sa Perketom?
http://spijuni.rs/bilder/pics/1372/2861270694fa4bb99ae3d7.jpg evo da se pohvalim
vatafak?
Nemojte mi bacati hejt odma' i shvati preozbiljno
Похвално је то што си нашо ђевојку, ал' где овде нађе да се хвалиш.
Pa piše lepo tema sa nazivom: ''Морам некоме да се похвалим''. Zajebavam se, šta ima da se hvalim, nisam paćenik toliki.. Što me shavate preozbiljno, šta vam je?!?!? Ovo je sajt za sprdnju.
Takve stvari nisu za sprdnju! Ili imaš ili nemaš. Marš u peršun i stidi se 5 minuta.
Na stub srama!
Jel to taj skrndelj?
Jes jebo skrndelja?
EDIT: A jeste lijepi...
MOD EDIT: Slika uklonjena.
Ne i ne
Kolike su mi šake paorske, odmah provale ribe da imam velikog tuksona, po Samantinoj teoriji.
Ahahahahaha, ne mogu da verujem!
Јел маестро, јел ово онај скрндељ ил? ..
AHAHHAHAHAH a provali me kako sam stao. Mrtav pijan. Moraćeš druže ovo da ukoniš u roku od odmah da ne popiješ ban, ovo se računa kao privatna slika.